ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

July 7, 2011

DTW interview: Ana Minkić

11 comments:
 
  Kao što sam i obećala, gost na blogu Ana Minkić, učesnica prvog srpskog Top Modela by Ivana Stanković. Pričale smo malo o Top Modelu a iskoristila sam priliku i da joj postavim pitanja o njenom modnom ukusu... A DTW interview će, nadam se postati stalna rubrika na blogu.

Prošlo je mesec dana od završetka seriijala Top Model-a i nešto više otkad si ti napustila serijal. Utisci su se slegli. Kako se osećaš sada i da li si zadovoljna svojim učešćem i plasmanom?
  U početku me nisu predstavljali javnosti onako kako bi trebalo i onakvom kakva ja zaista jesam,ali kada su me bolje upoznali i shvatili da ja nisam uobražena devojka kakvom me svi doživljavaju na prvu loptu, prikazali su me u pravom svetlu. Tako da sam kada se podvuče crta učešćem zadovoljna,a plasmanom ne baš. Smatram da je moglo i bolje. Ali samim učešćem u takvom projektu otvorila su mi se mnoga vrata i upoznala sam dosta ljudi koji mi mogu pomoći u daljem radu.

Kako je sve to izgledalo iza kamera?
   Na moju veliku žalost kamera nije zabeležila celokupno naše druženje. U početku je akcenat bio bačen na svadje,neslaganje,jer je to narodu iz nekog razloga zanimljivo da prate,a i bilo je u neku ruku i normalno, 15 devojaka,15 glava-teško je to :) Ali kako je vreme prolazilo ,kako smo se više upoznavale, više smo se slagale,družile,jedna drugu bodrile i radovale se svojim uspesima,koliko je čiji ego dozvoljavao naravno :) . Ali najzanimljivije je definitivno bilo iza kamera,u našoj top model vili. Dosta uspomena,smeha,suza,emocija. To je jedan period koji definitivno neću zaboraviti nikada.. :)

Da li si ostala u kontaktu sa ostalim devojkama?
  Ostala sam u kontaktu sa većinom devojaka. Ali moram da izdvojim moju Nedu i Tinu (Kristina Marković) sa kojima se redovno čujem i vidjam.

Da li ćes i dalje pokušavati da se ostvariš na polju mode?
  Naravno. Rodjena sam za to i nadam se da će ime Minkić Ana biti poznato svima u svetu modelinga ;)

Opiši sebe u 3 reči 
  Hahaha teško je staviti mene u 3 reči. Ali ako baš moram da se odlučim za 3 reči to bi bile: duhovita,emotivna i ambiciozna.

Moda je za tebe...
  Moda je za mene način života, Bukvalno. Garderoba može dosta da kaže o samom čoveku. Neću reći da ga čini,ali ga dosta osllikava. Za 
mene znaju da kažu da sam zaludjenik. JA kažem, možda ;) Pratim trendove,ali nosim samo one za koje mislim da se uklapaju u moj stil.

Omiljeni dizajner/brend
  Nemam omiljenog dizajnera,upravo zbog toga što volim da kombinujem. Od svakoga pokupim ono najbolje i kombinujem sama. A omiljeni brend mi je Louis Vuitton i Hermes Birkin.

Omiljeni modni detalj
  Obožavam cipele i torbe,ali isto tako marame i nakit,kao i naočare. :) Sve mi je omiljeno :) 

Koje boje preovladavaju u tvom ormaru
  U mom ormaru možeš naći sve boje ,ali preovladava crna.

Maxi ili mini suknje 
  Zavisi kako se osećam,mada u poslednje vreme maximalno duge haljine i suknje.

Štikle ili baletanke
  Isto zavisi od prilike. Ali ako baš moram da biram-štikle uvek!!!


Omiljeni parfem
  Euphoria Calvin Klein

Omiljeni make-up proizvod
  Hmmm obožavam da se šminkim,tako da volim sve.

Muzika koju slušaš
 Slušam sve, preko rocka, nekog lakšeg metala, latino muzike, popa, rnb-a, ponekad i narodnjaci dolaze u obzir ;) Jedino što ne mogu da podnesem je hip-hop i techno muzika.

Omiljena domaća/strana ličnost iz sveta show-biznisa
  Domaća ličnost - Jelena Karleuša, a strana - Kim Kardashian

Omiljeno mesto za izlazak
  Nemam omiljeno mesto. Volim da izlazim i stalno menjam.11 comments:

 
.. |