ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

September 13, 2011

Finally over

17 comments:
 
   Iiii evo me nazad, gotovo je s ispitima za mene, juče sam položila poslednji ispit i uslov za četvrtu godinu uhvaćen. Obećala sam sebi da ove godine neće biti one standardne frke, da se čeka oktobarski rok, sprema hiljadu ispita odjednom, hvata (ili ne hvata) uslov zadnji dan,  i sl. Sve je završeno na vreme i sada mogu malo i da uživam. Mada čudno se nekako osećam, navikla sam da čim položim neki ispit samo nastavljam da učim za sledeći i sve tako i uvek neke obaveze oko faxa... A sad mi je dosadno. Ceo dan ne znam šta da radim, pa tako blejim po netu - face, blogger, twitter, tumblr, itd. itd. A pošto sam u poslednje vreme zapostavila modu i ovaj blog istražujem i kakvi će biti trendovi za narednu sezonu. Ima tu svega i svačega, neki dosadašnji trendovi će ostati, neki će dobiti drugačiji oblik a pojaviće se i neki novi. Nek bude to mala najava za sledeći post :) Do tada evo par sličica od juče sa keja u Nišu. Slikane su telefonom a i sunce je učinilo svoje pa sličice i nisu baš kvalitetne, sorry about that!


17 comments:

 1. čestiam na položenim ispitima, sad lepo uživaj i odmaraj :)

  ReplyDelete
 2. potpuno te razumijem kod mene je svake godine ista priča pa frka i panika :D i ja sam dala uslov ali tek sad problemi počinju :D super outfit :D

  ReplyDelete
 3. Obozavam sove :) imam i ja moju :D

  ReplyDelete
 4. Čestitam na položenim ispitima!

  ReplyDelete
 5. Prvo da ti cestitam na polozenim ispitima, znam kakav je to fenomenalan osecaj jer sam i sama bila student:) Outfit je super, svidjaju mi se naocare i pantalone:)

  ReplyDelete
 6. Čestitke za ispite, sada odmaraj i uživaj :) Slatka kombinacija, sviđe mi se sovica mnogo :*

  ReplyDelete
 7. Bravno za ispite. Krasna si mi, sovice bas volim. :)

  ReplyDelete
 8. Sad uživaj nemoj da se dosađuješ... zaslužila si ;)!

  ReplyDelete
 9. Blago tebi :) Dam ti svoje ispite da ti ne bude dosadno :D
  Hlace su mi super! xx

  ReplyDelete

 
.. |