ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

February 1, 2012

Pr!nt H!nt: Micro prints

15 comments:
 
Znam šta mislite! Još jedan print trend? Da, print trendovi samo dolaze i dolaze. Taman kad smo pomislili da smo videli sve od animal printova do digitalnih dizajna pojavljuje se još jedan print trend. Ovoga puta motiv je suptilniji i mikroskopskih dimenzija. Možda ovaj trend i nije nešto novo ali se najavljuje kao veliki trend za ovo proleće/leto.


15 comments:

 1. Ovi su bas zanimljivi, animal ne volim ;)

  ReplyDelete
 2. na prvoj fotki kisobrani i ovaj sa zvjezdicama ( a slicnu/istu sam vidjela u Zari i nije bilo mog broja) su mi preodlicni! super post!

  ReplyDelete
 3. sitni dezeni umeju d budu baš zanimljivi :)

  ReplyDelete
 4. Predivna inspiracija i savršeni printevi! Volim te sitne i decentne uzorke, a koji opet toliko uveličaju kombinaciju! :)

  ReplyDelete
 5. dadadAAAAA tako mi se sviđaju svi detalji, ptičite pogotovo, želim šivaću i onda raditi haljinice, proljeće i ljeto here i come!

  ReplyDelete
 6. Sve mi je slatko, ali lastice su mi naj :)

  ReplyDelete
 7. volim ih sve, a pogotovu pticice!!:)

  ReplyDelete
 8. Prelepo post! Svaka slika na svom mestu!

  http://style-trigger.blogspot.com/

  ReplyDelete
 9. Prosle godine su bile laste, a ove godine, vidim, svasta :))) Meni se dopada! Interesantno mi je sve sem kad je cvece u pitanju, dok s druge strane floral print stvarno volim :P
  Najlepse fotke su mi - 7, 16, 17. i 19. :)

  ReplyDelete
 10. Kako volim danasnju modu, sama mozes da uparis kockice i tackice, i povrh svega toga floral print, i hodas sretna i neometana. Svidja mi se blog :)

  ReplyDelete

 
.. |