ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

April 25, 2016

REVIEW: CRAZY FACTORY CRAZY LASHES

3 comments:
 

   Novu radnu nedelju na blogu započinjemo još jednim postom u beauty rubrici. Stalna saradnica D2W-a, Milica Milietić za vas je pripremila recenziju Crazy Lashes veštačkih trepavica sa sajta CRAZY FACTORY. Ja sam vam u više navrata pisala o ovom sajtu, i kroz new in i outfit postove delila sa vama svoje oduševljenje njihovim komadima nakita. U pitanju je nemački sajt čija je specijalnost prodaja pirsinga i modnog nakita, a pored toga u ponudi imaju i različite asesoare, fake tetovaže,  maske za telefone, itd. Šalju i u našu zemlju, a zanimljivo je da cene na sajtu možete videti i u našoj valuti što znatno olakšava kupovinu. Na kupovine preko 2 500 dinara poštarina je besplatna. Za manje porudžbine poštarina iznosi 350 dinara. Moje najnovije ulove sa ovog sajta u vidu nakita imaćete prilike da vidite u narednim postovima, a ono što je Milici bilo interesantno da isproba iz njihovog asortimana jesu veštačke trepavice. U nastavku posta pročitajte njene utiske.


   Nešto što poslednjih godina zauzima počasno mesto na policama skoro svih devojaka, jesu veštačke trepavice. Ja sam se ovog puta odlučila za one koje su mi se učinile zanimljivim a za koje nisam znala kakve su uživo. Reč je o Crazy Lashes iz Crazy Factory. Brojevi za koje sam se odlučila su 12, 26 i 45. Od veštačkih dlaka su, ali prilično su mekane.

 
   Broj 12 su klasične crne trepavice, dobre za mačkasti izgled - kraće na unutrašnjim uglovima, a duže na spoljašnjim. Jedino su one malo kruće od onoga sto sam navikla, ali za ovu cenu kvalitet je više nego solidan. Koštaju 296, a trenutno su na popustu i cena im je 149 dinara.

link: https://www.crazy-factory.com/en-US/p/More/Fake-Eyelashes/CT-EY12/Fake-Eyelashes


  Trepavice u broju 26 su za mene najprijatnije iznenađenje, s obzirom da na slici na sajtu deluju kruto. Uzela sam ih zbog izgleda jer sam ljubitelj cirkona, ali kvalitet im je fantastičan. Crne su i imaju crvene cirkone i crne mrežice. Jedina mana je što cirkoni nisu najbolje zalepljeni. Stoga, mali savet - ne vucite ih. Mekane su, prijaju kapcima i nisu teške za nošenje. One su definitivno opravdale cenu. Koštaju 320, a i one su sad na popustu i cena im je 160 dinara. 

link:  https://www.crazy-factory.com/en-US/p/More/Fake-Eyelashes/CT-EY26/Fake-Eyelashes


  Poslednje za danas su u broju 45. Crne su sa zlatnim, srebrnim, plavim i roze gliterom. Dakle, sijaju sa svih strana :) Dobre su za neki glamurozni izgled, ne bih ih preporučila za svaki dan. Deo koji se lepi na kapak je mekan i savitljiv, a dlačice su zbog glitera krute, ali ne smetaju očima nimalo. Cena im je 320 dinara, na popustu 160.
link:  https://www.crazy-factory.com/en-US/p/More/Fake-Eyelashes/CT-EY45/Fake-Eyelashes


Ovde možete pogledati celokupnu ponudu Crazy Lashes veštačkih trepavica:
 https://www.crazy-factory.com/en-US/c/More/Fake-Eyelashes/

Da li koristite vestačke trepavice i da li bi ste probale ove?

tekst: Milica Miletić
photo: Katarina Živković

3 comments:

  1. Predivne su! Ne koristim vještačke trepavice, jer mi trenutno ne trebaju, ali sigurno ću za nekoliko godina probati! :-)

    javelina03.blogspot.com - Novi sam član tvog bloga, bilo bi mi drago da uzvratiš! ☺

    ReplyDelete
  2. Lovely post dear! Have a great week! xx

    ReplyDelete

 
.. |