ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

March 20, 2017

REVIEW: MARK SCRUB PILING ZA LICE I TELO

5 comments:
 

   Listajući svoj instagram feed u poslednje vreme često sam nailazila na fotografije devojaka koje su na svoje lice i telo nanele piling braon boje. Šta je to? Kafa?! OK, obožavam da pijem kafu i ne mogu da zamislim ni jedan svoj dan bez nje, ali piling od kafe? Hahaha, šalite se! Onda sam malo istražila o čemu se radi, i saznala dosta o efektima koje kafa može imati na našu kožu, što me je zaintrigiralo da isprobam neki piling za lice i telo na bazi kafe. Opet, listajući instagram naišla sam na MARK Scrub. Bacila sam pogled na njihov sajt, pročitala par recenzija i koji dan kasnije MARK je stigao do mene.

 
  MARK face and body scrub dolazi u zanimljivom pakovanju, papirnoj kesici koja je iznutra obložena zaštitnom folijom koja čuva piling od vlage,  tako da ga slobodno možete držati u svom kupatilu. Svako pakovanje MARK pilinga sadrži 200gr proizvoda. Reč je o potpuno prirodnom pilingu za lice i telo napravljenog od najfinijih zrna kafe robuste. Osim kafe ovaj piling sadrži i druge prirodne sastojke kao što su: bademovo ulje, kokosovo ulje, smeđi šećer, morska so i vitamin E. A evo kako ti sastojci deluju na našu kožu. Kafa sadrži antioksidante, sprečava pojavu bora na koži i poboljšava cirkulaciju. Bademovo i kokosovo ulje imaju umirujuće dejstvo, hrane i hidriraju kožu čineći je mekom i glatkom. Smeđi šećer i morska so uklanjaju prljavštine i mrtve ćelije sa kože a vitamin E štiti kožu od raznih negativnih uticaja okoline i poboljšava njenu strukturu.

 
  MARK piling je dostupan u 4 arome: Coffee Original, Coffee Kokos, Coffee Čokolada i Coffee Citrus. Ja sam se odlučila za kombinaciju kafe i kokosa. Inače, piling se nanosi na vlažnu kožu ili vlažnim dlanovima kružnim pokretima tako da lagano masirate svoju kožu. Ovaj piling se može koristiti i kao piling za lice i kao piling za telo, tako da imate dva proizvoda u jednom. Isprobala sam ga u obe varijante i prvi utisci su da je reč o zaista kvalitetnom i delotvornom pilingu. Svakako, neki od efekata se ne mogu videti odmah, već je potrebno neko vreme korišćenja da bi se videli rezultati. Ono što se u mom dosadašnjem iskustvu sa ovim pilingom pokazalo jeste da nakon njegovog korišćenja koža dugo vremena ostaje hidrirana, glatka i meka. Generalno, imam problema sa suvom kožom, i obično teško nalazim proizvode koji će joj pružiti hidrataciju na pravi način i učiniti je mekom i elastičnom. A to mi je sada, u trudnoći, posebno potrebno. Za sada sam zadovoljna načinom na koji to ovaj piling radi, i preporučujem ga svima bez obzira na tip kože, ali posebno onima koji imaju suvu kožu kao ja. Na kraju posta ostaviću vam linkove do sajta i društvenih mreža MARK scrub-a za Srbiju, gde možete saznati više o ovom zanimljivom proizvodu za lice i telo. Sigurna sam da ćete i vi pronaći svoju aromu pilinga, a oduševiće vas i sam pristup ovog brenda svojim kupcima koji je ličan i vrlo duhovit. A videćete već, MARK je divan!Puno pozdrava do narednog posta!
Želim vam lepu i uspešnu radnu nedelju!

K.

5 comments:

 1. Odlicne su fotografije i proizvod deluje bas zanimljivo :))

  ReplyDelete
 2. Interesting post my dear, thank you for sharing :-)

  ReplyDelete
 3. nice!

  www.bstylevoyage.blogspot.com

  ReplyDelete
 4. I have heard such great things about these kind of mask . . . need to pick one up

  Life is just Rosie
  Instagram

  ReplyDelete

 
.. |