ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

April 11, 2017

GODINU DANA MASKIRANJA SA 7th HEAVEN SRBIJA // APRIL 2017: TEA TREE PEEL-OFF MASK

3 comments:
 

   Početkom prošlog meseca započela sam projekat Godinu Dana Maskiranja u saradnji sa 7th Heaven Srbija. Da se podsetimo, 7th Heaven je brend britanske kompanije Montagne Jeunesse, koja postoji već 30 godina i bavi se proizvodnjom maski za lice, kosu i stopala od najboljih prirodnih sastojaka. Dakle: voće, cveće, lišće, lekovito bilje i blato glavni su sastojci njihovih maski, te obiluju vitaminima i mineralima. U ponudi su: blato maske, peel-off maske, piling maske, samozagrevajuće maske, kao i maske na tkanini sa serumom ili glinom. Sve one su napravljene sa jednim ciljem, a to je da neguju, hrane i ulepšavaju našu kožu.
  Tokom prvog meseca ovog projekta testirala sam Chocolate Mud Masque iz njihove linije blato maski. Ukoliko ste propustile recenziju iste možete je pročitati OVDE. Ovog meseca sam odlučila da isprobam nešto drugačije, naime jednu peel-off masku iz njihovog asortimana. U pitanju je maska Tea Tree Peel-Off.  Dugo nisam koristila peel-off maske, i zaboravila sam koliko ih zapravo volim. Glavni sastojci ove maskice jesu čajno drvo, divlji lešnik i kanadska vrba. Namenjena je pre svega T-zoni i problematičnim delovima kože, i njen zadatak je da umiri kožu i očisti je od nečistoća. Dolazi u pakovanju od 10ml, što je dovoljno bar za dva nanošenja. Maska ima zelenkasto providnu gelastu teksturu, jakog je ali prijatnog mirisa čajnog drveta. Lako se nanosi i lepo razmazuje na licu.
   Uputstvo za korišćenje je sledeće: operite lice, nanesite masku, opustite se 20-25 minuta, odlepite, osećajte se fantastično. Kada nanesete masku osetićete najpre prijatno peckanje i hlađenje, a onda kako se maska suši sve više ćete osećati kako vam se koža zateže. Ono što je odlično kod ove maskice jeste da je možete skinuti bukvalno u jednom potezu, bez ostataka na licu. Konačno, što se samog efekta maske tiče, uklanja nečistoće i višak sebuma sa kože, ostavljajući je glatkom i mekom na dodir. Pored ove, u paketiću od 7th Heaven-a stiglo je još nekoliko peel-off, ali i drugih maski. Nastavljam sa projektom, tokom sledećeg meseca testiraću novu maskicu i sa vama podeliti svoje utiske na blogu i društvenim mrežama.


Ovu masku kao i druge 7th Heaven maskice možete pronaći u Lilly i DM drogerijama.

Zvanični sajt 7th Heaven za Srbiju:
Pratite ih i na facebook-u i instagram-u.

Puno pozdrava do sledećeg posta!
K.

3 comments:

 
.. |