ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

April 9, 2017

NOVI VICHY IDÉALIA NOĆNI PILING - UTISCI NAKON DVE NEDELJE KORIŠĆENJA

No comments:
 

   Verujem da ste sve već dobro upoznate sa VICHY IDÉALIA linijom proizvoda koja je namenjena nezi kože s prvim znakovima starenja, te pomaže u borbi sa prvim borama, neujednačenim tenom i nedostatkom blistavosti. Nemate energije? Nedostaje Vam sna? Pod stresom ste? Ubrzan način života ostavlja trag na našoj koži, odnosno utiče na njen kvalitet i energiju. Laboratorije VICHY su istražile uticaj ubrzanog načina života na kvalitet kože i formulisale liniju proizvoda za negu kože koja koži vraća energiju i blistavost. 
   Najnoviji proizvod u ovoj liniji je IDÉALIA noćna piling-nega, formulacija koja uklanja odumrle ćelije, podstiče obnavljanje kože i pojačava njenu blistavost. Imala sam prilike da isprobam ovaj piling, te vam danas prenosim svoje utiske nakon dve nedelje njegovog svakodnevnog korišćenja. Radi se o jedinstvenom proizvodu koji tokom noći eliminiše višak mrtvih ćelija i stimuliše regeneraciju kože kako bi reaktivirao sjaj njene površine. VICHY IDÉALIA night peeling je obogaćen 4% glikolnom kiselinom koja vrši blagi piling kože, tako da je mogu koristiti i osobe sa osetljivom kožom. Sadrži i aktivne ekstrakte fermentisanog crnog čaja i polifenole borovnice kao i mineralizovanu termalnu vodu VICHY.
    Kao što sam gore napisala, ovaj piling sam testirala pune dve nedelje, tako da je postao deo moje večernje rutine, a budući da sam zadovoljna rezultatima, to će zasigurno i ostati. U pitanju je tečni piling prozirne boje. Nakon skidanja šminke i umivanja piling nanesem vaticom. Piling se ne ispire, već se ostavlja da deluje tokom noći. Preko njega možete naneti i noćnu kremu u zavisnosti od toga koliko vam je nege potrebno, odnosno s kakvim problemima se suočava vaša koža. U poslednje vreme, tačnije u poslednjih mesec, dva, koža mi je postala suvlja a tu si i tragovi neujednačenog tena i nedostatak blistavosti. Koliko sam mogla da istražim po netu jeste da takve pojave nisu ništa neobično u trudnoći i upravo se preporučuju lagani pilinzi. Tako da je ovaj VICHY piling stigao u pravo vreme. Već nakon prve upotrebe, ujutru kada sam se probudila primetila sam da koža izgleda svežije. Pomislila sam da je nemoguće da se odmah posle prve upotrebe vide bilo kakvi rezultati, i da je to samo stvar autosugestije. Nastavila sam da koristim piling i narednih dana odnosno večeri, i to bez ikakve noćne kreme, kako bih mogla realno da pratim njegove efekte. I da koža je zaista počela da vraća svoj sjaj i svežinu, a što se tiče neujednačenog tena, prelaz između tonova je sada malo blaži. Koža je mekša i nežnija na dodir. Poslednjih nekoliko dana u večernju negu uključila sam i jednu noćnu kremu pa ću nastaviti da pratim dalje efekte pilinga u kombinaciji sa kremom.


PR proizvod*

Uživajte u ostatku večeri!
Veliki pozdrav!

K.

No comments:

Post a Comment

 
.. |