ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

April 26, 2017

OLIVAL PILING ZA LICE S ULJEM SMILJA // RECENZIJA

3 comments:
 

  Prošlog meseca na moju adresu stigao je paketić proizvoda hrvatskog brenda prirodne kozmetike Olival. Odabrala sam nekoliko proizvoda koji su mi se učinili zanimljivim za testiranje, a među njima je i piling za lice sa uljem smilja koji me je posebno oduševio. U današnjem postu sa vama delim utiske o njemu. 
  Da vidimo najpre šta sam proizvođač kaže o ovom proizvodu: Piling za negu i čišćenje lica nežno i efikasno odstranjuje nečistoće i odumrle ćelije s površine kože. Piling je sačinjen od prirodnih sastojaka, sadrži fino usitnjena zrnca koštica masline i marelice u prirodnoj hidratantnoj podlozi obogaćenoj eteričnim uljem smilja. Uz to piling sadrži i ulje susama i masline. Piling dolazi u tubici i sadrži 75ml proizvoda, gelaste je teksture karakterističnog mirisa smilja. U pilingu nema puno koštica što će odgovarati onima sa osetljivijom kožom. Ipak, ima ih sasvim dovoljno da efikasno uklone nečistoće i odumrle ćelije kože. Nanosi se na vlažno lice i vrat, te se lagano masira vrhovima prstiju, a zatim ispere toplom vodom. Kod suve i normalne kože savetuje se korišćenje jednom nedeljno a kod masne i mešovite i dva do tri puta. Nakon upotrebe pilinga preporučuje se nanošenje bogate hidratantne kreme ili maske za lice.
 Budući da je moja koža lica normalna do suva koristim ga jednom nedeljno, obično uveče. I to, ukoliko sam prethodno koristila šminku, lice najpre očistim Olivalovom micelarnom vodom, takođe sa uljem smilja (koju koristim duže vreme i apsolutno preporučujem), zatim na vlažno lice nanesem piling, masiram par minuta i isperem toplom vodom. Piling se lako i jednostavno razmazuje po licu, vrlo je prijatan, a isto tako se lako i ispire. Primetila sam da je nakon koršćenja pilinga koža sjajnija, nežna i meka na dodir, a sve zahvaljujući uljima koja ovaj piling sadrži. Na kraju nanesem hidratantnu noćnu kremu za dodatnu hidrataciju i negu kože. 
 Ukoliko niste ljubitelj grubih pilinga, ili prosto ne prijaju vašoj koži, ovaj proizvod će vam se sigurno dopasti jer je vrlo blag, a opet dovoljno efikasan. Olival proizvode u Srbiji možete naći u DM drogerijama po vrlo pristupačnim cenama. U nekom od narednih beauty/care postova sa vama ću podeliti utiske o još jednom odličnom proizvodu iz Olival-a, koji će posebno biti zanimljiv trudnicama. 
 

Da li koristite pilinge za lice i koji posebno preporučujete? Imate li iskustva sa ovim 
pilingom ili drugim Olival proizvodima i kakvi su vaši utisci o ovom kozmetičkom brendu?

PR proizvod*

Lep pozdrav do narednog posta,

K.

3 comments:

 
.. |