ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

July 9, 2017

10 NAJČITANIJIH POSTOVA NA DARE 2 WEAR

2 comments:
 
 photo: Tijana Hrčak

 Za šest godina koliko Dare 2 Wear postoji objavila sam preko 1000 postova. Zvuči neverovatno, zar ne? Budući da je Dare 2 Wear značajan broj pratilaca stekao u poslednje 2-3 godine, to su i postovi iz ovog perioda najčitaniji na blogu. U današnjem postu sa vama delim 10 postova iz arhive a koji su zavredeli najviše vaših pregleda do sada. Među njima su se našli postovi najrazličitijeg sadržaja, pre svega outfit postovi ali i postovi iz oblasti lifestyle-a i nege i lepote. Neki od tih postova su meni posebno dragi, i nadam se da ćemo zajedno uživati u ovoj retrospektivi.

1. OUTFIT: I LOVE YOU, ARIZONA


 Jedan od postova koji vam se do sada najviše dopao na blogu je outfit post u kome nosim košuljicu sa kaktus printom. Tu su i rese, i šešir i sve zajedno sa lokacijom me jako podseća na Arizonu, te otuda i naslov posta. Da pogledate ovaj post kliknite OVDE


2. COFFEE BREAK: CAFFE VAGON (Ćuprija) 
 

  Sledeći na listi je post iz nepravedno zapostavljene rubrike na blogu. Reč je o rubrici "Coffee break" gde sam s vremena na vreme sa vama delila fotografije kafića koje sam posećivala a čiji su enterijer i ponuda na mene ostavili prijatan utisak. Jedan od meni dražih postova iz ove rubrike, a sudeći po vašim pregledima i vama se dopao. Naime, post donosi priču o jednom neobičnom, retro kafeu u Ćupriji, gradiću koji me je neizmerno očarao svojom lepotom. Reč je o kafeu "Vagon", smeštenom u pravi vagon kojim su Jugoslovenske železnice prevozile putnike s početka 80-tih godina. Kao neko ko obožava vozove odmah sam se zaljubila kako u njegov eksterijer tako i enterijer. Čitavu priču i više fotografija možete pronaći OVDE.


3. TRAVEL JOURNAL + OUTFIT: SLOVENSKA PLAŽA


  I dalje smo u domenu lifestyle-a gde sam smestila i rubriku "Travel Journal". Najčitaniji post iz iste je 2 u 1 post - travel + outfit priča iz Budve. Preciznije, fotografije su nastale u Slovenskoj plaži uz čiji se mediteranski ambijent svojim koloritom odlično uklopila i moja odevna kombinacija. Kliknite OVDE za čitav post.


4. EVENT: 6th BLOGOBIRTHDAY WITH MY GIRLS


  Dosta pažnje vam je privukao i post o šestom blogorođendanu. Ovaj jubilej, na koji sam veoma ponosna, proslavila sam ovog marta u društvu saradnica bloga i prijatelja iz sveta blogovanja, u divnoj atmosferi kafeterije "1st Coffee Bar" u Nišu. Fotke sa ovog mini event-a uz osvrt na ovih šest godina blogovanja podelila sam sa vama u postu koji, ukoliko ste propustili, možete naći OVDE.


5. OUTFIT: OK, BUT FIRST COFFEE


  Sledeći u nizu postova koje ste najviše čitali na blogu je još jedna outfit priča. Po sredi je jedna sasvim jednostavna kombinacija ležernog sakoa, džinsa i majice sa printom. Ipak, tu je jedan detalj koji je začinio čitavu kombinaciju i učinio je zanimljivijom - espadrile sa neodoljivim printom flamingosa i palminog lišća. Ceo outfit pogledajte OVDE.


6. MAKEUP CORNER: MARTOVSKI FAVORITI


  Jedan od najčitanijih postova na blogu je i post o makeup favoritima marta meseca ove godine. U ovom postu sa vama sam podelila svoje utiske o proizvodima brendova: AURA, GOLDEN ROSE, RIMMEL, INGRID COSMETICS, ELIXIR i FEMME COUTURE. Bez obzira na to što je D2W osmišljen i usmeravan tako da bude pre svega modni blog, drago mi je da rado čitate i postove iz beauty sekcije. Ja zaista uživam u pisanju ovakvih postova i raduju me vaši komentari na račun istih.  U slučaju da vam je promakao ovaj post klik OVDE.

7. TOP 10 FAVE GIRLS ON INSTAGRAM


  Post o omiljenim devojkama sa instagrama vam je takođe bio interesantan. Izdvojila sam 10 instagram profila koje redovno pratim i koji su meni lično inspirativni i zanimljivi. Reč je o profilima modnih blogerki koje imaju sjajne stilove i sjajne fotografije. Neke od njih su Rebeka sa bloga The clothes Horse, Rejčel-Mari sa bloga Jag Lever i Luana sa bloga Le Happy. Ko su ostale devojke pogledajte OVDE.


8. OUTFIT: HOLD MY HAND


  Dolazimo do još jedne odevne kombinacije koja je zavredela veliki broj vaših pregleda, a i meni je jedna od omiljenih. U pitanju je outfit iz isključivo bohemian faze, leto 2015. Boho haljinica, rese i neizostavni detalj gotovo svih mojih kombinacija iz tog perioda - šešir. Tu su i flash tetovaže koje su, sećate se, bile pravi hit tog leta. Drago mi je da vam se ovaj post dopao, a svi oni koji su ga propustili mogu ga pročitati OVDE.

9. NOVI VICHY IDÉALIA NOĆNI PILING - UTISCI NAKON DVE NEDELJE KORIŠĆENJA


  Recenzija novog VICHY IDÉALIA noćnog pilinga je još jedan od top 10 najčitanijih postova na D2W. U ovom postu sa vama sam podelila utiske o ovom proizvodu nakon dve nedelje svakodnevnog korišćenja. VICHY je jedan od mojih omiljenih brendova kada je nega u pitanju, i za narednu nedelju vam pripremam recenziju još jednog sjajnog proizvoda iz njihovog asortimana. A ovu recenziju možete pročitati OVDE.


10. EVENT: FIRST SOUTHERN SERBIA BLOGGER MEET-UP  I na kraju, rado ste čitali i post o prvom okupljanju blogera iz južnog (ali i istočnog) dela Srbije. Mesto okupljanja je bio Niš i neizmerno simpatičan ambijent kafea "Paris Art". Bila je to sjajna prilika upoznati zanimljive devojke koje se bave istim hobijem/poslom i dele ista interesovanja kao vi. Tekst o ovom meetup-u možete pročitati OVDE. Ovu priliku bih iskoristila da pozovem sve blogere sa pomenutih prostora, ukoliko su zainteresovani za organizovanje druženja poput ovog, da mi se jave putem maila ili facebook stranice.

Do narednog posta,
Katarina Mitić

2 comments:

 
.. |