ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

July 1, 2017

GODINU DANA MASKIRANJA SA 7th HEAVEN SRBIJA // JUN 2017: PASSION PEEL-OFF MASK

1 comment:
 
  
 Početkom marta započela sam zanimljiv projekat u saradnji sa 7th Heaven Srbija. Da se podsetimo, reč je o projektu Godinu Dana Maskiranja, gde svakog meseca testiram po jednu masku iz njihovog asortimana i sa vama delim svoje utiske na blogu i društvenim mrežama. Tokom četvrtog meseca ovog projekta, odnosno juna, za testiranje sam odabrala još jednu Peel-off masku i to Passion Peel-off, koja pretenduje da mi postane omiljena 7th Heaven maska, i omiljena maska za lice uopšte. Prava letnja poslastica! U pitanju je pilig maska za lice čiji su glavni sastojci pulpe nara, maline, grožđa, grejpa i brusnice kao i vitamin E. Ovi sastojci su jaki antioksidanti koji štite kožu dok dubinski piling čisti pore i uklanja mrtve ćelije kože. 
  Passion peel-off je namenjena svim tipovima kože. Pakovanje sadrži 10ml proizvoda što je dovoljno bar za 2-3 nanošenja. Uputstvo za upotrebu ove maskice je sledeće: operite lice, nanesite masku, opustite se 20-25 minuta, odlepite masku i osećajte se fantastično. Maska ima providnu gelastu strukturu crvenasto-rozikaste boje, intenzivnog je ali prijatnog mirisa (dominira aroma maline). Lako se nanosi i lepo razmazuje po licu. Kada nanesete masku na lice, osetićete najpre hlađenje koje veoma prija s obzirom na ove temperature, a zatim kako se maska lagano suši osetićete kako vam se koža lica zateže. Ono što me posebno oduševljava kod 7th Heaven peel-off maski pored njihovog efekta je to što se, za razliku od maski ovog tipa drugih proizvođača, mogu skinuti bukvalno u jendom potezu. A efekat je sjajan! Nakon ove peel-off maske koža lica je mekana i nežna a iznenadićete se koliko mrtvih ćeilija kože ostaje na maski nakon upotrebe. Koža izgleda sjajnije i zdravije. Apsolutno sam zadovoljna ovom maskicom, i kao što sam pomenula na početku, ovo mi je za sada omiljena 7th Heaven maskica.
  Pored ove maske, u ponudi 7th Heaven-a je i pregršt drugih peel-off maski, kao i piling maski, blato maski, samozagrevajućih maski i maski na tkanini sa glinom ili serumom. Sve njihove maskice napravljene su od prirodnih sastojaka, te obiluju vitaminima i mineralima. Posetite najbližu DM ili Lilly drogeriju i odaberite onu koja najviše odgovara vašem licu. 7th Heaven maske je moguće poručiti i online putem stranice Hiper Drogerije. Njihova cena je više nego pristupačna, u proseku 200 RSD, a njihov sadržaj je dovoljan za bar 2-3 nanošenja. Pri odabiru vam mogu biti od pomoći i recenzije maskica koje sam prethodno isprobala, a možete ih pročitati OVDE.


Zvanični sajt 7th Heaven za Srbiju:
Pratite ih i na facebook-u i instagram-u
kako bi bili u toku sa novitetima, akcijama...
Pozdrav do narednog posta!

tekst i fotografije:
Katarina Mitić

1 comment:

 
.. |