ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

August 6, 2017

GODINU DANA MASKIRANJA SA 7th HEAVEN SRBIJA // JUL 2017: BLEMISH MUD MASK

1 comment:
 

  Kao što ste navikli, početak svakog novog meseca rezervisan je za recenziju po jedne maskice iz asortimana 7th Heaven Srbija koju sam testirala tokom prethodnog meseca, a u sklopu projekta Godinu Dana Maskiranja. Kada sam započela ovaj projekat nisam očekivala da ću ovoliko u njemu uživati, i da ću s nestrpljenjem čekati svaki novi mesec i testiranje nove maskice. Najteži zadatak ovog projekta je samo to koju sledeću masku isprobati, s obzirom da je na raspolaganju pregršt različitih maski: blato maske, peel-off maske, piling maske itd. u najrazličitijim kombinacijama najboljih i najsočnijih sastojaka iz prirode. 
  Tokom jula meseca testirala sam Blemish Mud masku iz njihove kolekcije blato maski. 7th Heaven blato maske poboljšavaju dnevnu rutinu čišćenja kože, pa koža postaje super čista i manje sklona nepravilnostima i nejednakostima tena. Blemish mud predstavlja specijalnu mešavinu sačinjenu od Aloe Vere, vrbice, noćurka i divljeg lešnika. Ova maska prirodnim putem targetira problematična područja na koži, čisti i obnavlja problematičnu kožu. Pakovanje sadrži 20g proizvoda što je dovoljno za čak 3-4 nanošenja. Uputstvo za upotrebu ove maskice je sledeće: operite lice, nanesite masku, opustite se 10-15 minuta, isperite i osećajte se savršeno! 
   Maskica ima nešto jači maris, što možda neće svima prijati. Miriše prilično sveže, preovladava miris aloe vere. Što se tiče teksture maskice, u pitanju je kremasta formula, koja kada se nanese ima svetlo zelenu boju, a kada se osuši dobije kreč belu boju. Ono što nas obično plaši kada su u pitanju blato maske jeste hoće li nam isušiti kožu. Sa ovom maskicom ne morate brinuti o tome, jer se to neće desiti. Maskica se lako nanosi i lako ispire, a nakon njenog korišćenja koža je čistija, mekana i glatka i taj osećaj traje duže vreme. Takođe, smanjuje ili u potpunosti uklanja bubuljice i sprečava nastanak novih. Ja generalno nemam nekih problema sa bubuljicama, osim za vreme PMS-a, i tada ovakve maskice neverovatno prijaju. Osim što će vam očistiti i opustiti lice, i vi ćete se osećati svežije i opuštenije. 


Recenzije drugih 7th Heaven maskica koje sam do sada isprobala možete pročitati OVDE.

http://www.dare-2-wear.com/search/label/GODINU%20DANA%20MASKIRANJA

 Zvanični sajt 7th Heaven za Srbiju:
Pratite ih i na facebook-u i instagram-u

Puno pozdrava do sledećeg posta!
K.

1 comment:

  1. these were the first masks i ever tried out when i still was a teen :D

    x
    dahi
    http://www.strangeness-and-charms.com/

    ReplyDelete

 
.. |