ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

November 18, 2017

DVA PROIZVODA ZA KOJE NISAM ZNALA DA POSTOJE A SADA SU MI OMILJENI

1 comment:
 

 Jedna od kompanija koje su podržale blogersko druženje u Nišu - Naissus Blogger Fair jeste i DM-Drogerie sa svojim brendovima Balea, Alverde i Trend It Up. Unboxing mog paketića mogli ste videti na instagram pričama, a recenzije svih proizvoda imaćete prilike da pročitate na blogu. U današnjem postu sa vama delim utiske o dva Balea proizvoda za koja, da budem iskrena, nisam ni znala da postoje, a već posle prvog korišećenja postali su mi omiljeni. Reč je o parfemu za kosu i peni za negu ruku. Oba proizvoda dolaze u preslatkim pakovanjima, na kakva smo inače navikli kada je Balea u pitanju. Budući da se prvi put susrećem sa ovakvim proizvodima jedva sam čekala da ih isprobam.


  Najpre, par reči o Balea parfemu za kosu. Dolazi u praktičnom pakovanju od 100ml, koje je idealno za tašnu, tako da vam se može naći kad god zatreba. Može se koristiti odmah nakon pranja kose, bilo na mokru ili suvu kosu, kao i između dva pranja kako bi neutralisao neprijatne mirise koje pokupimo od duvanskog dima, pripremanja hrane i sl. Ima nešto jači ali predivan cvetni miris, i to je i jedina namena proizvoda, da da lep i svež miris kosi, ne šteti kosi ali od njega nemojte očekivati ni neku posebnu negu. Svakako, u pitanju je koristan proizvod, koji nije loše imati pri ruci. 
  U mom paketiću od DM-a se pored parfema za kosu našao još jedan neobičan proizvod - Pena za negu ruku Raspberry Party. Dolazi u neodoljivom, praktičnom pakovanju i sadrži 100ml proizvoda. Nežna penasta formula sa mirisom maline i ekstraktom aloe vere. Pre upotrebe treba dobro promućkati bočicu, i biti pažljiv sa doziranjem proizvoda. Dovoljno je sasvim malo proizvoda da temeljno umasirate ruke. Za razliku od masnih krema za ruke ovaj proizvod koža mnogo brže upije. Nakon korišćenja ruke su nežne i meke. Još jedan proizvod koji ne bi bilo loše imati u svojoj tašni. 
  
Da li ste već isprobale ove proizvode i kakvi su vaši utisci?

  
  *PR proizvodi

1 comment:

 
.. |