ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

November 9, 2017

NAISSUS BLOGGER FAIR '17 - PRVI VELIKI MEET UP BLOGERA IZ JUŽNE I ISTOČNE SRBIJE U NIŠU

1 comment:
 

  U nedelju, 5. novembra održan je Naissus Blogger Fair - prvi veliki meet up modnih, beauty i lifestyle blogera iz južne i istočne Srbije u Nišu, u interesantnom ambijentu kafea "Dnevna soba". Ideja za ovakav vid okupljanja postoji duže vreme, ali su se kockice za njegovu realizaciju poklopile tek sada. Još kada sam upoznala Jovanu Stanković, sa bloga "Priče jedne veštice", stalno smo pominjale kako bi bilo super da se okupimo i upoznamo sa drugim blogerkama iz ovog dela Srbije. Za razliku od Beograda i Novog Sada gde se često održavaju događaji na koje se pozivaju blogeri, u Nišu, koji iako veliki grad i shopping centar ovog dela Srbije, nema takvih događaja, pa su šanse da se blogeri upoznaju i druže male, osim ako se sami ne organizuju. I nekako smo krenule sa planiranjem događaja. Događaj je prvobitno zamišljen kao "blogerska kafa", gde bi se nekoliko nas našlo u nekom kafiću i upoznale se uz kafu. A onda smo došle na ideju da napravimo ipak jedan veći i ozbiljniji event na koji bi mogli doći i drugi blogeri, kao i naši prijatelji i čitaoci.
  Pozivu da učestvuju u događaju i samoj organizaciji istog, odazvale su se blogerke: Ivana Stevković (Ivana's Diary), Sofija Šurdilović (TOTA), Aleksandra Dinić (Beba Gottel), Stefanija Aleksić (Couple Goals) i Maja Stepanović (Get Sparkly). Njima, Jovani i mojoj malenkosti, na događaju su se pridružili i drugi blogeri iz ovih krajeva, kao i naši čitaoci, prijatelji i saradnici. Veče je proteklo u sjajnom raspoloženju, uživali smo u razgovoru jedni s drugima, fotografisali se i sladili Sparkles kolačima, koje je divna Miljana koja stoji iza ovog brenda, pažljivo pripremila za ovu priliku.
  Kako to obično biva na blogerskim okupljanjima u svetu, na ovakvim događajima značajna je i podrška brendova i kompanija. Iskreno, nismo očekivale da će tako veliki broj njih imati sluha za naše ideje i prihvatiti saradnju na ovom eventu. Razlog za našu skepsu je taj što se većina brendova fokusira na prestonicu, te sarađuje samo sa blogerima iz iste. To je samo donekle razumljivo, jer je bloging online posao, i nije nužno vezan za mesto stanovanja blogera. Njegov rad ne prate samo ljudi iz mesta u kome on živi, nego iz cele Srbije i šire. To je i bila jedna od ideja iza ovog event-a, da pokažemo da i u ovom delu Srbije ima blogera, koji jednako kvalitetno i predano rade svoj posao kao i oni iz Beograda. S druge strane, kao što sam gore pomenula, Niš je ipak shopping centar velikog dela Srbije i većina brendova ima svoja predstavništva i prodajne objekte u njemu, tako da eto još jednog razloga da brendovi podrže i blogere odavde.
  Čak 12 domaćih i inostranih kozmetičkih brendova odlučilo je da da podršku blogarkama iz organizacije Naissus Blogger Fair-a. To su: Labello, kompanija El Pharma ispred brendova Caudalie i Uriage, Olival Cosmetics, Burra, Colić Cosmetics, Prima Kozmetika, Kozmetika & Parfemi, Danijela Commerce ispred brenda Golden Rose, DM drogerie, Inglot i Lines Lashes. Zahvaljujemo svima, a posebno brendu Lines Lashes koji je jedini brend iz Niša koji je prepoznao potencijal naših blogerki. Veliko hvala Jeleni Đorđević (Studio Jelena Đorđević), vlasnici ovog brenda veštačkih trepavica koja je ne samo poklonima već i svojim prisustvom podržala naš event.
   Još uvek sumiramo utiske sa događaja. Što se tiče nas organizatorki više smo nego zadovoljne. A zadovoljni su i posetioci, o tome svedoče i brojne poruke koje smo dobile i još uvek dobijamo. Svi se slažemo oko jedne stvari, a to je da Naissus Blogger Fair treba da postane tradicija. U nastavku posta sa vama delim fotografije sa eventa, a na kraju vas čekaju i dva videa.


Pokloni brendova koji su podržali Naissus Blogger Fair.


 
Delić atmosfere prenosim vam i videom na mom youtube kanalu.
A pogledajte i prilog koji su pripremili novinari Ana Šurdilović-Nikolovski i Marjan Nikolovski za 
zvanični kanal Naissus Blogger Fair-a.
Pozdrav do narednog posta,
K.

1 comment:

 
.. |