ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

December 16, 2017

LINES LASHES - NOVO IME ZA VEŠTAČKE TREPAVICE

No comments:
 

  O blogerskom druženju u Nišu Naissus Blogger Fair pisala sam vam u nekoliko navrata. Drago nam je da ovaj event podržao veliki broj domaćih i inostranih kozmetičkih brendova, a posebno nam je drago da se među njima našao i jedan niški brend. Dok drugi brendovi iz Niša nisu imali sluha za naše ideje, šminkerka Jelena Đorđević je ispred svog brenda veštačkih trepavica LINES LASHES za zadovoljstvom prihvatila saradnju sa blogerkama iz ovog dela Srbije. Ovom prilikom za nas je pripremila poklon paketiće sa po 6 različitih modela trepavica njenog brenda. Neko sam ko ne koristi veštačke trepavice često, već samo u posebnim prilikama. Ipak, ove trepavice su mi privukle pažnju i želela sam da ih isprobam još od kada sam videla sjajnu recenziju istih kod Ane 2 Cats. Lines Lashes nije tek još jedan brend trepavica. Tajna njegovih trepavica je u ručnoj izradi, kvalitenim materijalima, i originalnom dizajnu. Budući da iza ovog brenda stoji profesionalni šminker sa dugogodišnjim iskustvom svaki model trepavica je pažljivo osmišljen i napravljen da zadovolji kako potrebe šminkera tako i nas koji ih koristimo kada se šminkamo. A dostupno je 16 modela, od onih prirodnog izgleda do onih šik i glamuroznih. Dakle, za svaku priliku, za svačiji ukus ali i oblik oka. Ono što me je posebno oduševilo kod ovih trepavica jeste tanka i providna tresa, koja nije kruta kao kod većine trepavica na koje nailazimo u drogerijama, ili kineskih koje poručujemo putem interneta, već je lagana i savitljiva što omogućava jednostavnu aplikaciju. Na taj način trepavice izgledaju prirodnije i ne morate nužno koristiti ajlajner da biste kamuflirali tresu i lepak, već ih možete nositi uz koji god look želite. Razlog iz kog obično izbegavam veštačke trepavice je osećaj težine koji većina veštačkih trepavica donosi. Lines Lashes trepavice su pak tako lagane da bukvalne ne osećate da ih nosite. Možda vam zbog svog dizajna na prvi pogled ne izledaju jako i izdržljivo, međutim sve Lines Lashes trepavice se mogu koristiti više puta, a neki modeli i čak 20 puta. I još nešto, opet za razliku od drugih trepavica, ove ne morate prepravljati odnosno skraćivati kako biste ih prilagodili svom oku. U slučaju da je ipak potrebna korekcija, kod ovih trepavica to ćete učiniti vrlo jednostavno, s obzirom da se većina modela sastoji iz odvojenih snopova, lako ćete uklomiti onoliki broj snopova koliko mislite da je potrebno, i ne morate brinuti hoće li vam trepavice biti jednake. Lines Lashes su, dakle, sve ono što očekujete od veštačkih trepavica. Lines Lashes su novo ime za veštačke trepavice! U nastavku posta prikazujem vam modele koje sam dobila na testiranje, a u narednim danama sa vama ću podeliti look-ove sa nekima od njih, tako da možete videti i kako stoje na oku.


 Jules - Ovaj model trepavica idealan je za krupnije oko, i postizanje "mačkastog izgleda". Napravljene su kombinacijom debljih i tanjih snopova. Prilično su duge, što možda nije my cup of tea, ali svakako nije loše imati ih u kolekciji za neku specijalnu priliku.


  Every Day - Ovaj model je dosta prirodniji od prethodnog, može se nositi i u posebnim i u svakodnevnim prilikama, i verujte niko neće primetiti da nosite veštačke trepavice, osim ako sami to ne spomenete. Sačinjene su od tanjih i debljih snopova.


  Iconic - Ovo je prilično interesantan model s obzirom da su sačinjene od snopova različitih debljina, a same dlake su različitih dužina, tako da u isto vreme izgledaju i prirodno i glamurozno. Jedan od omiljenih modela.


  Power - Još jedan interesantan model. Za razliku od prethodnih modela, ovaj je sačinjen iz snopova jednake debljine koji se međusobno prepliću. Dlake su najduže na sredini trese, što možda neće odgovarati svakom obliku oka. Ja sam, ipak ljubitelj onih modela koje su kraće na početku a duže na kraju trese, bar mi se čini da mi bolje pristaju.


  Ana - Definitivno moj omiljeni model! Po dizajnu podseća na Iconic, dakle tu su deblji i tanji snopovi, dlake su takođe različitih dužina, ali su kraće i prelaz između dužina dlaka je dosta suptilniji, pa samim tim deluju prirodnije. Mogu se nositi i u svakodnevnim i u ekstravagantnim prilikama, u zavisnosti od look-a koji osmislite. Prilagođavaju se svakom obliku oka.


  Emily - I poslednji od modela koji sam dobila, i  zasigurno najdramatičniji od svih. Sačinjene su od snopova jednake debljine, veoma dugih dlaka. Slična situacija kao i kod prvog modela, čine mi se predugim za moj ukus. Još uvek ih nisam isprobala, tek onda ću videti kako mi stoje i da li mi i za kakvu piliku odgovaraju.


Ostale modele iz Lines Lashes ponude možete pogledati na njihovom sajtu
Cena svih modela je ista i iznosi 324 RSD. A evo gde ih sve možete kupiti:

Niš - Studio Jelena Đorđević, apoteke "Remedia", parfimerija "Black maraton".
Kragujevac - "Cacao" Beauty store
Šabac - parfimerija "Roma"
Leskovac - "Lola" centar
Novi Sad - "Hair & Makeup house Damian", "Tiffanz cosmetics NS",
 parfimerija EOS, ulica Pape pavla 412
 Pratite ih i na facebook-u i instagramu kako biste bili u toku sa novostima.
Trenutno je na njihovom instagram profilu u toku giveaway u kome možete osvojiti 
set trepavica. Možete se prijaviti ovde.

Kako vam se čine Lines Lashes trepavice? 
Da li vam je neki model posebno privukao pažnju?


Do narednog posta,

K.

No comments:

Post a Comment

 
.. |