ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

December 8, 2017

NEW IN: INGLOT EYELINER GEL + LIP PENCIL + HD LIP TINT MATTE

1 comment:
 

  Još jedan od kozmetičkih brendova koji je podržao blogersko druženje u Nišu - Naissus Blogger Fair jeste Inglot, koji je za blogerke iz organizacije pripremio poklon paketiće sa nekim od svojih najpopularnijih proizvoda. Zanimljivo je da je Inglot jedini high-end brend dostupan u Nišu, i to u studiju Jelene Đorđević, koja je predstavnik njihovog brenda za južnu Srbiju, i koja je ispred svog brenda veštačkih trepavica Lines Lashes takođe podržala naše okupljanje. O Lines Lashes ću vam pisati u nekom od narednih postova, a u nastavku ovog sa vama delim utiske o Inglot-ovim proizvodima koje sam imala prilike da isprobam. Naime, Inglot je za svaku od blogerki pripremio po jedan gel ajlajner, olovku za usne i tečni ruž. Krenuću od proizvoda koji me je posebno oduševio, i koji važi za jedan od najboljih svoje vrste na našem tržištu, od gel ajlajnera.


 INGLOT EYELINER GEL - U više navrata sam vam pisala kako od svih tipova ajlajnera najčešće koristim one u olovci, jer sam smatrala da su najpraktičniji i najlakši za korišćenje. Gel ajlajnere sam izbegavala u širokom luku. Moram priznati da sam živela u zabludi dok nisam isprobala ovaj gel ajlajner od Inglot-a. Gel ajlajner može biti jednako lak za korišćenje, ukoliko je dovoljno kvalitetan, i uz dobru četkicu i malo vežbe, mogu se izvući precizne linije. Ovim ajlalner gelom od Inglot-a sam više nego oduševljena! U pitanju je nijansa 77, zagasito crna. Pakovanje sadrži 5,5g proizvoda. Kremaste je teksture, intenzivne boje, odlično pigmentovan i potpuno prekriva samo u jednom sloju. Lepo i lako se nanosi i što je važno brzo se suši, tako da se neće razmazati ili preslikati na kapak. Jako je postojan, traje satima i satima bez ikakve promene i potrebe za korekcijom. Jedino što bih prigovorila ovom proizvodu je to što se teško skida. Odnosno, neće se svaka micelarna voda ili sredstvo za skidanje šminke lako izboriti s njim. Ja najčešće koristim micelarnu vodu od Olival-a i ona mi je odlična za skidanje ovog ajlalnera.


INGLOT LIP PENCIL - Olovka za usne koju sam dobila je u broju 21, prelepa crvena nijansa. Može se koristiti kao olovka da se uokvire usne, a može se korsititi i kao ruž preko celih usana. Napravljena je tako da u sebi sadrži rezač i sama se reže. Nešto je suvlje teksture, ali se ipak lepo razmazuje, odmah ostavlja mat trag i lepo prekriva. Na usnama je dugotrajna, nisam primetila da nešto posebno suši usne, prijatna je i ne skuplja se. Odlična je i kao podloga za ruž ili sjaj. Zanimljivo je da nismo same birale nijanse olovaka i ruževa, ali su se kod mene našle takve nijanse koje bih i sama odabrala. Kako sam oduševljena nijansom ove olovke, tako sam sam oduševljena i nijansom tečnog ruža o kom vam pišem na kraju ovog posta.


INGLOT HD LIP TINT MATTE - Budući da obožavam tečne ruževe radujem se isprobavanju ruževa različitih brendova. Nisam imala prilike da do sada isprobam Inglot-ove, a o njima sam toliko čitala i slušala. Nijansa koju sam dobila je u broju 19, fantastična ljubičasta! Dugo sam tražila ovakvu nijansu, ali nisam naišla ni na jedan tečni ruž već samo na mat karmine u stiku, kojima sam apsolutno bila razočarana jer nisu bili ni pigmentovani ni postojani, a samo su isušivali usne. Tako da, odueševila sam se kada sam vidla da se u kartonskom pakovanju nalazi ljubičasti tečni ruž. Samo pakovanje ruža je interesantno, kockasto i jednostavno a u isto vreme luksuzno. Sadrži 5,5ml proizvoda. Lagane je teksture, lako se nanosi, ali je potrebno 2-3 sloja da bi se dobila potpuna pokrivenost. Da li je to slučaj sa svim ruževima iz ove kolekcije ili samo sa tamnijim nijansama, kao i kod drugih brendova, ne mogu vam sa sigurnošću ništa reći. Veoma je postojan, počne se skidati tek nakon nekoliko sati, obično nakon jela ili pića. Generalno zadovoljna sam ovim ružem, i sigurno ću nabaviti još koju nijansu. 

Da li ste isprobale neke od ovih proizvoda, 
ili koji su vaši omiljeni Inglot proizvodi?


 Uživajte u vikendu! Do narednog posta,
K.
1 comment:

 
.. |