ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

December 4, 2017

TREND IT UP - MOJ NOVI OMILJENI MAKEUP BREND

No comments:
 

  Tokom proteklog meseca imala sam prilike da testiram pregršt novih proizvoda što preparativnih, što dekorativnih. Što se tiče dekorative, zahvaljujući podršci DM Drogerie na Naissus Blogger Fair-u, između ostalog imala sam prilike da isprobam i proizvode njihovog relativno novog brenda - trend IT UP. U mom poklon paketu od DM-a našla su se dva trend IT UP proizvoda - kompaktni puder i aljalner u olovci. Baš ono što mi je bilo potrebno! Ovo je prvi put da se susrećem s proizvodima ovog brenda i jedva sam čekala da ih isprobam. A kakvi su moji utisci, jasno vam je već iz samog naslova posta. Ipak, detaljnije o ovim proizvodima pročitajte u nastavku posta.


  SKIN SUPREME COMPACT POWDER je blagi puder sa anti-shine efektom i integrisanim prajmerom. Dolazi u zanimljivom pakovanju sa ogledalom i sunđerom za aplikaciju,  i sadrži 9 grama proizvoda. Sadrži SymRepair 100, sastojak koji hidrira kožu i štiti od spoljnjih uticaja. Na nemačkom sajtu DM-a videla sam da je dostupan u 4 različite nijanse, na domaćem sajtu pak stoji samo ova koju sam ja dobila, 020. Tako da ne mogu sa sigurnošću tvrditi šta je od toga dostupno u prodajnim objektima kod nas. Što se ove nijanse tiče, nije previše svetla tako da odgovara i onima sa svetlim i onima sa nešto tamnijim tenom. Ne truni se i lako se aplikuje. U pitanju je varijabilna, nadogradiva pokrivna moć, te omogućava ten od transparentnog do potpuno pokrivenog. Pruža savršenu, mat završnicu, prirodan i zdrav izgled kože lica, koja je nežna i svilenkasta na dodir. U potpunosti sam zadovoljna ovim proizvodom, i postao je sastavni deo moje rutine šminkanja. Da napomenem još ovo, rok trajanja ovog pudera je 24 meseci.


   ULTRA BLACK EYELINER PEN WP - U više navrata sam vam pisala kako najčešće koristim ajlajnere u olovci. Po sredi je sasvim jednostavan razlog, praktičniji su, lakši za rukovanje i precizniji. Odlično su rešenje za one među nama koje nisu najveštije sa aplikacijom gel ajlajnera. Do sada sam isprobala ajlajnere u olivci različitih proizvođača, nekim sam bila zadovoljna, a neki su me potpuno razočarali. Što se tiče ovog trend IT UP ajlajnera, mogu reći da je jedan od boljih koje sam koristila. Njegova tekstura je fina i kremasta, lako se nanosi, i zahvaljujući zaoštrenom kraju u obliku flomastera lako se može izvući savršena linija. Zagasito crna nijansa odlične pigmentacije. Brzo se suši, ne razmazuje se i ostaje na kapcima dugo, dugo bez ikakve promene. Kao i puder i ovaj proizvod je našao mesto u mojoj rutini šminkanja. 

  Zadovoljna sam kvalitetom i postojanošću trend IT UP proizvoda koje sam imala prilike da testiram. Ovaj brend pretenduje da postane moj novi omiljeni makeup brend, i jedva čekam da isprobam i druge proizvode iz njihove ponude. 


Do narednog posta,
K.

No comments:

Post a Comment

 
.. |