ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

January 15, 2018

BEAUTY REPORT: INGLOT NOVITETI + LINES LASHES (BEAUTY STUDIO JELENA ĐORĐEVIĆ)

No comments:
 

  BEAUTY REPORT je nova rubrika na blogu na kojoj će moja saradnica biti Jovana Stanković sa bloga "Priče jedne veštice". U okviru ove rubrike javljaćemo vam se sa "terena", odnosno izveštavaćemo vas o tome gde u Nišu možete kupiti određene kozmetičke brendove i proizvode, o novitetima, promocijama, popustima i sl. Izveštaje ćete moći da čitate i kod mene i kod Jovane na blogu.
  Za prvi post u ovoj rubrici posetile smo "Beauty Studio Jelena Đorđević" u Nišu, šminkerke Jelene Đorđević a koja je predstavnik brenda Inglot za ovaj deo Srbije, te u njenom salonu možete kupiti proizvode ovog sjajnog, a kako stvari stoje, jedinog high-end brenda dostupnog u Nišu. Jelena je takođe vlasnica brenda veštačkih trepavica Lines Lashes, o kojima sam vam nedavno pisala u ovom postu. Ovom prilikom Jovana i ja smo imale prilike da pogledamo i isprobamo novitete ali i druge Inglot-ove proizvode, i da se upoznamo sa svim modelima Lines Lashes trepavica. U tome nam je pomogla Biljana Marić, šminkerka ovog studija, od koje smo dobile i par korisnih saveta. 
  Najpre, da vidimo šta nam je to novo Inglot pripremio. U pitanju je nova linija hajlajtera "Glow Out". Liniju čine tri proizvoda: Intense Sparkler, Medium Sparkler i Soft Sparkler, a zamišljeni su zapravo kao hajlajter, rumenilo i senka u jednom proizvodu, a mogu se koristiti kako na licu tako i na telu. Sami nazivi proizvoda govore o kakvim hajlajterima je reč. Intense Sparkler dolazi u 5 intenzivnih svetlucavih nijansi (bež, braon, ljubičasta, roze i boja kajsije) Medium Sparkler u 3 romantične rozikaste nijanse, i Soft Sparkler u dve zlataste varijante (braon i bež).


  Osim hajlajtera u Beauty Studio su stigli i relativno novi Diamond Lip Tint - dugotrajni tečni ruževi sa intenzivnim metallic sjajem. Dostupni su u 10 različitih nijansi. Dolaze u istom pakovanju kao i popularni Inglot HD ruževi i sadrže 5,8ml proizvoda. Formulacija sa arganovim uljem hidrira usne pružajući im u isto vreme glatku i sjajnu završnicu kao i puniji izgled. Iako sam ljubitelj mat ruževa, moram priznati da sam se zaljubila u ovu kolekciju. 


   I kada smo već kod svetlucavih i metallic nijansi valja pomenuti i Aquastic sjajne kremaste senke na bazi vode. Dostupne su u 10 nijansi, od srebrnih i zlatastih do roze, plave i zelene.


  A evo i drugih Inglot-ovih proizvoda koji su privukli našu pažnju.


Tu su i Lines Lashes, veštačke trepavice dostupne u 18 modela,
od onih prirodnog izgleda do onih šik i glamuroznih. Sve modele možete pogledati 
na zvaničnom sajtu Lines Lashes.


"Beauty Studio Jelena Đorđević" nalazi se u ulici Josifa Pančića 6/66 u Nišu.

Nadam se da vam se dopada novi segment na blogu i uskoro možete očekivati
novi beauty report iz Niša od Jovane i mene.

Pozdrav do narednog posta,
Želim vam lepu i uspešnu novu radnu nedelju!

K.


No comments:

Post a Comment

 
.. |