ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

January 31, 2018

MARK SCRUB PILING ZA LICE I TELO - COFFEE CITRUS

1 comment:
 

  Sa MARK Scrub-om sam se prvi put susrela pre nešto manje od godinu dana. Svoje oduševljenje ovim pilingom za lice i telo na bazi kafe podelila sam i sa vama na blogu. Tada sam imala prilike da isprobam piling u aromi Coffee Kokos, i koristila sam ga sve doskora, a onda mi je u ruke došlo novo pakovanje, ovoga puta u aromi Coffee Citrus. Pored ove dve pomenute arome, dostupno je još nekoliko njih: Coffee Original, Coffee Čokolada, Coffee Pepermint i Coffee Tea Tree & Jojoba. A tu je i piling za našu jaču polovinu - MARK for HIM after GYM.


  MARK Scrub je potpuno prirodan piling za lice i telo, napravljen od najfinijih zrna kafe robuste. Pored kafe ovaj piling sadrži i druge prirodne sastojke kao što su: bademovo ulje, kokosovo ulje, smeđi šećer, morska so i vitamin E. A evo kako ti sastojci deluju na našu kožu. Kafa sadrži antioksidante, sprečava pojavu bora na koži i poboljšava cirkulaciju. Bademovo i kokosovo ulje imaju umirujuće dejstvo, hrane i hidriraju kožu čineći je mekom i glatkom. Smeđi šećer i morska so uklanjaju nečistoće i mrtve ćelije sa kože. Vitamin E štiti kožu od raznih negativnih uticaja okoline i poboljšava njenu strukturu. A neodoljivi miris citrusa popravlja raspoloženje.
  Piling dolazi u zanimljivom pakovanju, retro dizajna, u papirnoj kesici koja je iznutra obložena zaštitnom folijom te čuva piling od vlage, tako da ga bez brige možete držati u svom kupatilu. Na poleđini pakovanja pronaćićete i uputstvo za korišćenje. Ovo pakovanje sadrži 200gr proizvoda, a rok trajanja je 6 meseci.  Kako se koristi? Može se koristiti i kao piling za lice i kao piling za telo. Nanosi se (dovoljno je sasvim malo proizvoda) na vlažnu kožu ili vlažnim dlanovima. Kružnim pokretima ili laganom masažom nanesite piling na svoju kožu i ostavite da deluje 5 minuta, a onda isprerite. Preporuka je da se koristi dva do tri puta nedeljno. Primetićete da nakon korišćenja ovog pilinga vaša koža dugo vremena ostaje hidrirana, glatka i meka. Kao neko ko ima suvu kožu, teško nalazim proizvode koji će joj pružiti potrebnu hidrataciju, i učiniti je mekom i elastičnom. Zadovoljna sam načinom na koji to ovaj piling radi, i preporučujem ga svima bez obzira na tip kože, ali posebno onima koji imaju suvu kožu kao ja. Samo odaberite svoju omiljenu mirisnu notu i budite sigurne da će MARK brinuti o vašoj koži.Da li ste već isprobale MARK Scrub? Koja je vaša omiljena aroma?
Puno pozdrava do narednog posta,

K.

1 comment:

 
.. |