ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

January 29, 2018

NEW IN: ESSENCE COSMETICS PROIZVODI ZA OČI I USNE

No comments:
 

   Pre izvesnog vremena za moje koleginice iz Naissus Blogger Fair-a i mene stigli su predivni paketići od brenda Essence. Drago nam je da sve više brendova pokazuje interesovanje za saradnju sa našom organizacijom i nakon blogerskog okupljanja koje smo organizovale u novembru, kada nas je podržalo 10ak domaćih i inostranih kozmetičkih brendova. Sadržaj svog Essence paketića podelila sam sa vama na insta pričama, a nakon testiranja proizvoda evo i mojih utisaka. Budući da su nam poslali baš puno proizvoda recenciju istih podelila sam u dva dela. Danas sa vama delim utiske o proizvodima za oči i usne, a u nekom od narednih postova moćićete da čitate i o proizvodima za ten.


  ESSENCE MATT MATT MATT VIBRANT SHOCK LIPSTICK - Krenuću od svog favorita, mat ruža u stiku iz kolekcije Matt Matt Matt Vibrant Shock. Ruževe u stiku gotovo više i ne koristim, njih su zamenili oni tečni. Ipak ovaj ruž me je potpuno oduševio! Nijansa koju sam dobila je u broju 11 ili rave it up! Nisam je sama birala, ali da sam imala prilike da izaberem sigurno bih se za nju odlučila, budući da volim ruževe u tamnim nijansama, posebno ljubičastim. Ova nijansa je baš lepa, tamna ljubičasta. Potpuna i ujednačena pokrivenost postiže se već u prvom sloju, što je vrlo iznenađujuće za jedan mat karmin u stiku tamnije nijanse. Bar kod nekih koje sam ranije koristila za to su bila potrebna 2-3 sloja i dosta popravki. Ima finu mat završnicu, koja gotovo da ne isušuje usne i dugo traje na usnama, što je opet pohvalno za jedan ovakav proizvod.  

  ESSENCE SHINE SHINE SHINE WET LOOK LIPGLOSS - Ne pamtim kada sam poslednji put koristila neki sjaj za usne, i ovo je trenutno jedini koji imam u svojoj kolekciji šminke. Ponovo jedna lepa ljubičasta nijansa u broju 12 ili runway iz The Bolds linije. Pakovanje je vrlo atraktivno, a ono što mi se posebno dopada je četkica koja je blago zašiljena te omogućava lako i precizno nanošenje. Formulacija je pomalo providna, tako da nema potpune pokrivenosti ali usnama daje visoki sjaj, wet look i puniji izgled. Nije lepljiv na usnama, što posebno cenim kod ovakvih proizvoda. Jedina zamerka je to što nije postojan, pa se mora češće nanositi, što je ipak i za očekivati od jednog sjaja za usne.


   ESSENCE THE VELVETS VELVETY-SOFT & LONGLASTING EYESHADOW - Mono senke iz The Velvets kolekcije dostupne su, ako se ne varam, u 9 različitih nijansi. Dolaze u preslatkom providnom pakovanju i sadrže 2,8 gr proizvoda. Posebno privlačno kod ovih senki jeste otisak na teksturi proizvoda. Nijanse koje sam dobila na testiranje su 03 smooth caramel i 06 mocca-bean. Prva je bež varijanta kod koje završnica nije u potpunosti mat, već sadrži malo shimmera koji je pak na kapcima neupadljiv. Srednje pigmentovana, a u zavisnosti od looka koji želite postići može se nadograđivati. Druga nijansa, ili mocca-bean je tamnija braon nijansa, i kod nje gotovo i da nema shimmera. Odlične je pigmentacije! Tekstura ovih senki je fina i baršunasta, ne truse se, lako se nanose i ujednačeno blendaju.


   ESSENCE LIPLINER - I za kraj tu su i dve olovke, jedna za usne i jedna za oči. Najpre par reči o olovci za usne. U pitanju je Essence Lipliner u nijansi 14 femme fatale. Prava crvena! Odlične pigmentacije, lako se nanosi, ravnomerno i ne grudva se. Koristim je da uokvirim usne pre nanošenja crvenih mat ruževa. Olovka se lako oštri i ne lomi se, što je više nego važno kod ovakvih proizvoda.

   ESSENCE EXTREME LASTING EYE PENCIL EASY GLIDE & WATERPROOF - Nijansa koju sam dobila je 04 nighttime in the gungle - tamno siva nijansa sa zlatastim šimerom. Kao što u nazivu kaže lako se nanosi, bukvalno klizi na kapku, dakle formulacija nije nimalo suva, već kremasta. Odlične je pigmentacije, i u jednom potezu postiže se pun efekat ove olovke. Super je za one za situacije kada nemate puno vremena za šminkanje a ipak ne želite bez šminke napolje. Samo izvučete liniju duž kapka i malo je ublažite za "smudged" izgled.

Da li ste isprobale neki od ovih proizvoda?
Kakvi su vaši utisci?

No comments:

Post a Comment

 
.. |