ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

January 17, 2018

NOVO OD LABELLA: LABELLINO U 3 NOVE NEODOLJIVE AROME

2 comments:
 

  U jednom od prethodnih postova na blogu upoznala sam vas sa Labellinom, novim proizvodom za negu usana od Labella. Dolazi u preslatkoj inovativnoj ambalaži, zahvaljujući kojoj već prvim nanošenjem obezbeđuje dubinsku negu i zaštitu usana. Njegova formula sa ši buterom pruža intenzivnu negu, dugotrajnu hidrataciju i štiti od isušivanja. Pojavio se najpre u dve varijante, sa mirisom mente i mirisom maline i crvene jabuke. A sada su tu tri nova mirisa i to: vanila cakepop, borovnica + trešnjin cvet i kokosova voda + aleo vera. Ukoliko do sada niste isprobale ovu inovaciju od Labella sada je izbor mirisa veći, i možda se među ovim novim Labellinima krije vaš novi omiljeni balzam za usne.

  
 LABELLINO VANILLA CAKEPOP - Moj favorit među Labellino novitetima. Ukoliko ste ljubitelj vanile i slatkastih intenzivnih mirisa onda ćete obožavati ovaj Labellino. Podsetiće vas na najukusnije kolače sa vanilom (otuda i Cakepop u nazivu), i možda dođete u iskušenje da ga pojedete. Dolazi u u zlatnom pakovanju a sam proizvod je žućkaste boje. Ako pak vanila nije vaš "cup of tea", možda svog favorita nađete među ostalim novim aromama.


  LABELLINO BLUEBERRY AND CHERRYBLOSSOM - Za ljubitelje voćkastih i cvetnih mirisa tu je Labellino u kombinaciji borovnice i trešnjinog cveta. Dolazi u preslatkom ljubičastom pakovanju a takva je i boja samog proizvoda. Miris je intenzivan ali vrlo prijatan, i zadržava se neko vreme na usnama.


  LABELLINO COCONUT WATER AND ALOE VERA - I na kraju Labello je mislio i na one koji vole nešto egzotičnije mirise, te je napravio Labellino u kombinaciji mirisa kokosove vode i aloe vere. Miris je zaista fantastičan, na momente slatkast miris kokosa ali ne prejak već vrlo prijatan. Podseća na miris čokoladica s kokosom. Pakovanje je zelenkaste, dok je proizvod bele boje.


Sve tri nove arome Labellina su stvarno prelepe, i Labello je zaista mislio 
na sve i osmislio ove neodoljive balzme za usne tako da svako može pronaći
 onaj po svom ukusu. Kao što sam gore pomenula, vanilla cakepop mi je trenutno 
najdraža aroma Labellina. Koju aromu vi birate? 

Veliki pozdrav do narednog posta!
K.

2 comments:

 
.. |