ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

January 21, 2018

OVE ZIME ZALJUBI SE U SEBE UZ FOREO LUNA PLAY PLUS

No comments:
 

  Ovaj maleni uređaj za dubinsko čišćenje lica do nedavno smo mogli viđati samo na instagram profilima inostranih beauty blogerki. FOREO LUNA Play Plus je konačno stigao u Srbiju, i dostupan je u DM drogerijama. Krajem prošlog meseca dobila sam na testiranje ovaj inovativni beauty gadget i u današnjem postu prenosim vam svoje utiske.
  Slaba sam na mini pakovanja i mini proizvode za negu koje uvek mogu imati sa sobom gde god krenem, i zbog toga me je ovaj uređaj osvojio na prvi pogled. Do sada nisam imala prilike koristiti ništa slično, no o uređajima švedskog brenda FOREO sam pročitala dosta pozivnih recenzija, i jedva sam čekala da isprobam ovaj. LUNA Play Plus je, kako kažu, unapređena verzija svog prethodnika LUNA Play. Razlika je u veličini uređaja, LUNA Play Plus je nešto veći, ima veću silikonsku četku i duže i mekše silikonske dodirne tačke. Takođe za razliku od prethodne verzije ova radi pomoću zamenljive baterije (AAA).  LUNA Play Plus je uređaj koji radi na osnovu T-Sonic pulsacija i omogućuje dubinsko čišćenje lica. Nemenjen je svim tipovima kože, a preporuka je da se koristi dva puta dnevno, ujutru i uveče. Tako ga i ja koristim. Vrlo je praktičan i zgodan za rukovanje, njegova silikonska četka je iznenađujuće mekana, a osećaj na koži vrlo prijatan. Odlično je to što se može koristiti s bilo kojim sredstvom za čišćenje lica, svakako ne bih vam preporučila da koristite ulja, proizvode na bazi gline ili silikona kao i proizvode zrnaste teksture jer tako možete oštetiti silikonske dodirne tačke. Ali tečni sapuni i gelovi za umivanje lica, penušavi čistači i sl. proizvodi svakako dolaze u obzir. Već par meseci unazad koristim instant penušavi čistač za lice od Caudalie-a, kojim sam prezadovoljna, a sada uz pomoć FOREO-a svoju namenu obavlja još efikasnije. Čišćenje lica je osnovni korak u nezi lica, a FOREO LUNA Play Plus će vam ovaj korak učiniti zabavnijim, i uz vaš omiljeni proizvod za čišćenje lica omogućiti dublje i preciznije čišćenje.
 

  Oduševljana sam ovom spravicom! Nakon korišćenja koža je iznenađujuće meka i blistava i zaista dubinski očišćenja. Ovaj proizvod obećava da će 99,5% ukloniti nečistoće, ostatke šminke, mrtve ćelije i višak sebuma sa kože. I to ćete zaisti i primetiti, a vaša koža je spremna za dalje korake u nezi. Vrlo sam zadovoljna rezulatatima dosadašnjeg korišćenja ovog uređaja. Dopada mi se što se lako koristi i što se lako održava, samo se opere pod mlazom vode i obriše peškirom. Napravljen je od medicinskog silikona koji je nežan i higijenski, te sprečava nastanak i zadržavanje bakterija. I konačno, dopada mi se njegov dizajn i to što je vrlo praktičan, što staje u svaki neseser ili torbu i možete ga poneti sa sobom i kada putujete. Poruka koju nam FOREO šalje sa ovim uređajem je - Zaljubi se u sebe! Sa FOREO-m ćete ponovo voleti svoju kožu i zatećićete sebe kako provodite više vremena ispred ogledala.


Ove zime zaljubi se u sebe, uz FOREO LUNA Play Plus!

*Ovaj post je urađen u saradnji sa PR agencijom Executive Group i kompanijom Foreo.

No comments:

Post a Comment

 
.. |