ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

March 20, 2018

DARE 2 WEAR PROSLAVIO 7. JUBILEJ

2 comments:
 

  U nedelju 18. marta zajedno sa svojim prijateljicama i koleginicama blogerkama proslavila sam 7. jubilej bloga Dare 2 Wear, u interesantnom ambijentu kafea Julijan Djupon, u Nišu. Moje prijateljice Marija i Biljana su od nastanka bloga bile upućene u sve što se dešava s njim, one su podržavale sve moje ideje i često uskakale kao fotografi outfit postova. S koleginicama blogerkama sam se upoznala što online, što ofline u poslednjih par godina a naročito nas je zbližio Naissus Blogger Fair - prvi veliki meetup blogera iz južne i istočne Srbije koji smo organizovale u novembru prošle godine. Nakon ovog eventa postale smo tim, i gotovo ne prođe dan a da se ne čujem sa svakom od njih, što oko saradnji koje zajedno ostvarujemo, što generalno oko blogovanja, ali i oko stvari koje uopšte nisu vezane za posao kojim se bavimo. Kako živimo u različitim gradovima nismo u prilici da se često viđamo te je blogorođendan bio odličan povod da se okupimo i družimo.
   I sastanak je zakazan za 14h. Ali devojke su kasnile... Nisam se mnogo uspaničila, pretpostavila sam da su se dogovorile da se nađu i zajedno dođu jer ne znaju sve gde se kafić nalazi, a onda su došle i ostavile me bez teksta. Došle su sa rođendanskim kapicama, tortom sa ukrasima u vidu šminke, skraćenicom imena bloga i svećicom u broju 7, balonima, poklonima, cvećem, a nije izostala ni rođendanska pesma. Devojke su mislile apsolutno na svaki detalj. Iako je bila sprečena da dođe, Ivana sa bloga Ivana's Diary je takođe učestvovala u "zločinu". A uz pomoć dragih saradnika iz kompanije Danijela Commerce (ispred brenda Golden Rose), brendova Nivea, Prima Kozmetika i sajta Kozmetika & Parfemi, kojima se od srca zahvaljujem, i ja sam pripremila poklone iznenađenja za devojke, u znak zahvalnosti na njihovoj podršci i što su došle da zajedno proslavimo 7. godišnjicu bloga. 
   Ovo nedeljno popodne je proteklo u sjajnom raspoloženju, razgovoru uz kaficu i preukusnu tortu za koju je bila zadužena Stefanija sa bloga Couple Goals, a koju znate i kao saradnicu D2W-a. I naravno uz fotkanje! Delić atmosfere sam vam sa lica mesta prenela kroz instagram priče, a u nastavku posta očekuje vas još fotografija. No, pre toga još jednom moram da zahvalim na svemu Mariji, Biljani, Jovani (Priče jedne veštice), Sofiji (Tota), Stefaniji, Katarini (Kate's Beauty Planet), Maji i Saneli (Get Sparkly). Hvala i Ivani i nadam se da se vidimo uskoro nekom drugom prilikom! I naravno, hvala svima vama koji ste se javljali za vreme događaja sa divnim porukama i čestitkama.


Čitamo se i pratimo i u 8. godini bloga?

Pozdrav do narednog posta!
K.

2 comments:

 
.. |