ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

March 28, 2018

ELISA BRONHO MAST - PRIRODNO REŠENJE PROTIV GLAVOBOLJE

No comments:
 

   Kao neko čiji je posao vezan za kompjuter, uz koji svakodnevno provodim po više časova, često se suočavam sa glavoboljama. Lekove protiv bolova izbegavam u širokom luku, naročito od kada sam pronašla prirodno rešenje u vidu bronho masti brenda Elisa. Ova domaća firma se bavi distribucijom domaćih, ekoloških, kvalitetnih i efikasnih sredstava kako za ličnu higijenu tako i za čistoću kuće. 
   Što se tiče ovog proizvoda, u pitanju je biljna mast na bazi etarskih ulja eukaliptusa i mente, mentola i kamfora. Po rečima proizvođača ublažava simptome prehlade, glavobolje i kašalj. A uputstvo za upotrebu je sledeće: naneti tanak sloj masti do tri puta dnevno. Miris ovog proizvoda je intenzivan ali prijatan, osvežavajuć miris mente i eukaliptusa. Koristim ga isključivo kada osetim jaču glavobolju tako što u tankom sloju nanesem na čelo. Kako se radi o koncentrovanom proizvodu potrebno je naneti sasvim malo proizvoda a efekat neće izostati. Bronho mast je potpuno prirodan proizvod, koji u sebi ne sadrži nikakve agresivne supstance. Iz tog razloga potrebno je sačekati malo vremena da počne da deluje. Ono što se najpre oseti je blago, prijatno hlađenje, a kako vreme prolazi osećećate se opuštenije, i bol će lagano prestati. 
   Ukoliko ste u potrazi za prirodnim preparatom koji će vam pomoći u borbi sa glavoboljom, a pritom ublažava i simptome prehlade i kašalj, ovo je vrlo kvalitetno i efikasno sredstvo, a uz to potpuno prirodno. Dolazi u pakovanju od 50ml po ceni od 599 RSD. Možete ga poručiti online na Elisinom sajtu ovde.


U narednim danima prenosim vam utiske i o drugim Elisinim proizvodima 
koje sam imala prilike da isprobam.

Pozdrav do sledećeg čitanja,
K.

No comments:

Post a Comment

 
.. |