ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

March 24, 2018

REŠENJE ZA SUVU KOŽU - pH5 ULJE ZA TUŠIRANJE I LOSION ZA TELO OD EUCERINA

1 comment:
 
pH5 ULJE ZA TUŠIRANJE I LOSION ZA TELO

   Zima (koja je samo kalendarski iza nas) je godišnje doba kada naša koža zahteva posebnu negu. Tokom hladnih meseci koža je sklonija isušivanju i mnogi od nas, posebno oni sa suvom kožom, suočavaju se sa problemom kako je održati hidriranom i mekom. Ove zime rešenje sam našla u Eucerinovim proizvodima iz linije pH5 - ulju za tuširanje i losionu za telo. 
   Eucerinovo ulje za tuširanje je prvi proizvod ovog tipa sa kojim sam se susrela. Ono po čemu se ovaj proizvod razlikuje od drugih proizvoda za tuširanje je to što osim čišćenja koži pruža i određenu negu. Namenjen je pre svega osetljivoj koži (te koži sklonoj alergijama) koja zahteva posebno blago čišćenje. Stoga, reč je o formulaciji bez parabena. Ovo ulje čuva prirodnu zaštitu kože i nadoknađuje lipide kože. Tekstura ovog proizvoda je, dakle, uljana, a miris prijatan i blag, karakterističan za Eucerinove proizvode. Ono što će vam verovatno biti čudno kod jednog proizvoda za tuširanje je to što ovaj skoro uopšte ne peni. Za jedno tuširanje potrebno je sasvim malo proizvoda pa će vam ova bočica (200ml) trajati duže vreme. Nakon upotrebe Eucerinovog ulja koža je vidno hidrirana, nežna i meka na dodir. Nema onog osećanja zatezanja i perutanja kože kao nakon nekih klasičnih proizvoda za tuširanje. Nakon tuširanja ovim uljem gotovo da vam nije potrebno nikakvo mleko za telo. Ipak, kao neko sa suvom kožom, želim da koži osiguram dodatnu negu i hidrataciju te uz ovaj proizvod koristim i Eucerinov pH5 losion za telo.
    Reč je o takođe blagom ali efikasnom proizvodu kreiranom za potrebe osetljive kože tela. U svom sastavu ima 5% dekspantenola koji aktivira prirodnu regeneraciju kože. pH5 enzimska zaštita koja se nalazi u Eucerin pH5 losionu za telo ojačava prirodnu zaštitnu barijeru kože i obnavlja skladište vlage. Losion je kremaste strukture i izuzetno prijatnog mirisa. Vrlo brzo se upija a kožu ostavlja glatkom, nežnom i hidriranom i do 24h. Dolazi u pakovanju od 200ml a cena ovog losiona je oko 900 RSD, dok je cena gore pomenutog ulja oko 700 RSD.

pH5 ULJE ZA TUŠIRANJE I LOSION ZA TELO
pH5 ULJE ZA TUŠIRANJE I LOSION ZA TELO
pH5 ULJE ZA TUŠIRANJE I LOSION ZA TELO
pH5 ULJE ZA TUŠIRANJE I LOSION ZA TELO

Da li ste koristile neki od ovih Eucerinovih proizvoda?
Kako ste se vi borile sa suvom kožom ove zime?

Do narednog posta,
K.

1 comment:

  1. Pocela sam da koristim glicerinsku za suvu kozu i nivea kremu i veoma mi pomazu.Zapratila sam tvoj blog,ukoliko zelis uzvrati :)


    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ReplyDelete

 
.. |