ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

April 11, 2018

MOJA ELIXIR LIPGLOSS MATTE KOLEKCIJA

2 comments:
 

  ELIXIR je grčki brend koji proizvodi dekoratinu kozmetiku: šminku i lakove za nokte. Njihovi proizvodi se kod nas mogu kupiti na sajtu Kozmetika & Parfemi. O ELIXIR mat sjaju za usne, tačnije o nijansi 339 ili Sangria sam vam već pisala. Sada već imam malu kolekciju ovih sjajeva jer sam nabavila još dve nijanse: 334 Dark Honey i 338 Blood. 
 

  ELIXIR Lopgloss Matte nije klasičan sjaj za usne, već je u pitanju mat sjaj koji podseća na mat ruževe. Za razliku od tečnih mat ruževa na kakve smo navikle, ovaj proizvod ima nešto laganiju teksturu i sadrži čestice shimmer-a ali efekat je isti - mat završnica. ELIXIR mat sjajevi imaju odličnu pigmentaciju, već prvim nanošenjem potpuno i ravnomerno pokrivaju usne i suše se u mat. Zahvaljujući blago zakrivljenom aplikatoru lako se nanose i lepo razmazuju. Nema osećaja zatezanja i ne isušuju usne. Dugotrajni su, traju i satima bez promene, ali može se desiti, kao i kod većine proizvoda ovog tipa, da se boja nakon jela povuče sa unutrašnje strane. Generalno, zadovoljna sam ovim ruževima i planiram nabaviti još koju nijansu.
  ELIXIR Lipgloss Matte je ostupan u 12 fantastičnih nijansi, od nude i rozikastih do crvenih i bordo. Cena im je više nego pristupačna, svega 375 RSD. Što se tiče nijansi koje imam, kao što rekoh o nijansi 339 Sangria sam vam već pisala, često je koristim,  i to mi je trenutno jedan od omiljenih ruževa. U pitanju je prelepa bordo nijansa, ili boja vina. Nijansa koja me je potpuno oduševila je 338 Blood, prava crvena, za kakvom sam dugo tragala. I konačno 334 Dark Honey, jedna interesantna nijansa između nude i narandžaste, pravo osveženje u mojoj kolekciji ruževa jer do sada nisam koristila takve nijanse.
Da li ste već isprobale neki od Elixir sjajeva?
Koja nijansa vam je omiljena?

Do narednog posta,
K.

2 comments:

 
.. |