ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

April 2, 2018

NIVEA PENA ZA TUŠIRANJE - LIMUN I MORINGA

1 comment:
 

  Nakon sjajnog Creme Peeling-a na naše tržište je stigla još jedna neobična, posve zanimljiva kupalica od Nivee. U pitanju je pena za tuširanje u limitiranoj seriji koju čine tri fantastična mirisa: Silk Creme Care, Silk Raspberry & Rhubarb i Silk Lemon & Moringa. Moj izbor je ovaj poslednji. Bila sam vrlo zaintrigirana da isprobam ovaj novitet, budući da do sada nisam isprobala ništa slično, i posebno u ovoj aromi jer su proizvodi za kupanje sa mirisom limuna, koji inače obožavam, vrlo retki. Moram priznati da sam nakon prvog korićenja bila zbunjena, s obzirom da je ovo nešto novo za mene nisam znala šta da očekujem od ovog proizvoda. Ali sa svakim sledećim tuširanjem sve više sam se zaljubljivala u ovu inovaciju od Nivee. 
   Dolazi u bočici od 200ml. U pitanju je pH neutralan proizvod koji u svojoj formulaciji sadrži ekstrakt svile pa blago čisti kožu i potpuno je nežan prema njoj. Uputstvo za korišćenje je sledeće: pre upotrebe dobro promućkati bočicu, držati bočicu uspravno i istisnuti malu količinu pene na dlan, naneti penu na vlažnu kožu i zatim temeljno isprati. Nakon upotrebe koža je svilenkasto meka i hidrirana. Pena za koju sam se odlučila da isprobam obogaćena je osvežavajućim mirisom limuna i listova moringe, koji se nakon tuširanja dugo zadržava na koži. Sve u svemu jedan interesantan i kvalitetan proizvod sa kojim je tuširanje pravo uživanje. Trenutna cena ovog proizvoda je 355 RSD (izvor: Lilly).


Da li ste isprobale neku od Niveinih pena za tuširanje?
Koji miris ste vi odabrale?

*PR proizvod

1 comment:

  1. Vidjala sam ovaj proizvod na drustvenim mrezama i moram da priznam da mi se svidela ova inovacija od Nivee,definitivno moram da isprobam :)

    https://sweet16blackpoetry.blogspot.rs/

    ReplyDelete

 
.. |