ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

June 1, 2018

UTISCI O PROIZVODIMA IZ MOYA DROGERIJE

2 comments:
 

  Još jedan od brendova koji je podržao blogersko okupljanje u Nišu - Naissus Blogger Fair 2 jeste Moya Drogerija. Prošlog meseca (u ovom postu) sa vama sam podelila utiske o nekim proizvodima iz njihovog asortimana, tačnije proizvodima kozmetičke kuće Bell i njihovog brenda Hypoallergenic. Moya Drogerija je zvanični uvoznik brendova Bell i Bell Hypoallergenic, a osim toga u ponudi ima i proizvode brenda Impala koji je, čini mi se, nepravedno zapostavljen na našem tržištu. U paketićima koje je Moya Drogerija pripremila za moje koleginice i mene povodom NBF 2 našao se po jedan proizvod gore pomenutih brendova. Utiske o proizvodima koji su se našli u mom paketiću pročitajte u nastavku posta.


    BELL HYPOALLERGENIC EYE BROW SET - Kao što sam gore napisala, već sam imala prilike da isprobam neke od proizvoda brenda Bell Hypoallergenic i bila sam prijatno iznenađena njihovim kvalitetom. Stoga, ništa manje nisam očekivala ni od ovog seta za  obrve. Namenjen je da pruži prirodan izgled obrvama i dostupan je u 3 varijante odnosno 3 kombinacije boja. Set koji sam dobila je u broju 01, koji sadrži najtamnije nijanse braon (u odnosu na preostala dva seta) te odgovara crnkama i brinetama. Proizvod dolazi u kompaktnom pakovanju sa ogledalom, sadrži dve senke za obrve, u pitanju su hladne nijanse braon, jedna tamnija i jedna svetlija, kao i vosak koji pomaže da se kreira željeni oblik. U pokavanju se nalaze i dve četkice, jedna za nanošenje senki, vrlo precizna, i četkica za raščešljavanje i oblikovanje obrva. Obično koristim tamnu nijansu iz seta koja lepo pokrije nedostatke u liniji obrva a vosak ih sasvim lepo oblikuje i fiksira. Kao i svi proizvodi Bell-ovog brenda Hypoallergenic i ovaj set je hipoalergeni proizvod, odnosno u svom sastavu ne sadrži nijedan štetan sastojak odnosno sastojak koji može izazvati bilo kakvu negativnu reakciju. Prema tome posebno se preporučuje osobama sa osetljivom kožom odnosno kožom sklonom iritacijama.


  BELL 4 MAT EYESHADOWS - Sledeći proizvod iz Moya Drogerije koji sam imala prilike da isprobam jeste paletica 4 Mat senki za oči. Dostupna je u 6 varijanti, a kombinacija nijansi koju sam dobila je u broju 04. Ova paletica sadrži po dve nijanse, jednu svetliju i jednu tamniju, zelene i ljubičaste boje. Od ove paletice, moram priznati, a povučena ranijim iskustvima sa proizvodima ovog tipa drugih brendova, nisam očekivala previše. Pigmentacija ovih senki je neverovatna! Sve 4 nijanse su mat i pigmentacija je podjednako dobra i kod svetlih i kod tamnih nijansi, što nije čest slučaj kod sličnih proizvoda drugih proizvođača. Proizvod se ne trusi, senke se lako nanose i lepo blendaju. 


  IMPALA SILKY MATT LIPSTICK - I za kraj proizvod koji me je posebno iznenadio. U pitanju je ruž u olovci brenda Impala. Nisam veliki fan ruževa u olovci, bar ono što sam ranije imala prilike da isprobam nije ostavilo neki poseban utisak na mene. Ovaj ruž me je pak zaintrigirao jer obećava mat završnicu. Nijansa koju sam dobila je u broju 52 Dragon's Blood. Obožavam ovakve nijanse, i ukoliko me redovno pratite na instagramu znate da su moj čest izbor. Ruž je kremast, lako se nanosi i brzo suši u mat. Vrlo je precizan pa vam olovka za usne i nije potrebna. Pigmentacija je odlična i dovoljan je jedan do dva sloja da lepo pokrije usne i postigne punu boju koja traje satima bez promene. Ovaj proizvod je pravo iznenađenje za mene, i sigurno ću nabaviti još koju nijansu. Ako se ne varam, dostupan je u 16 različitih nijansi, od broja 51 do 66

 Generalno sam zadovoljna proizvodima iz Moya Drogerije koje sam imala prilike da testiram, nijedan proizvod me nije razočarao, šta više neki su nadmašili očekivanja. Preporučujem vam da bacite pogled na njihov sajt i ponudu proizvoda. Na sajtu ćete takođe naći sve informacije o prodajnim mestima. 


Puno pozdrava do narednog posta!

K.

2 comments:

  1. These products look really wonderful. I am especially intrigued by that bright coloured eyeshadow palette!
    the-creationofbeauty.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Ove senke izgledaju kao bombone! <3


    http://www.couture-case.com

    ReplyDelete

 
.. |