ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

July 28, 2018

NOVITET IZ AVON-A: MARK EPIC LIP TRANSFORMER LIPSTICK

5 comments:
 

  Avon je brend koji ne prestaje da nas iznenađuje. Svakog meseca donosi nam najinteresantnije novitete. Jedan od aktuelnih noviteta u okviru njihove popularne Mark linije jeste Epic Lip Transformer ruž. Dolazi u tri fantastične nijanse: Holografx koji pruža srebrnkast holografski sjaj, Guilty Pleasure koji daje svetlucavi zlatni efekat, i Sparkle on u blistavoj pink varijanti. Transformer ruževi se mogu koristiti samostalno, ali ono što njihov naziv obećava jeste da pomoću njih možete transformisati bilo koji ruž i dobiti trendi metalik izgled. Zvuči zanimljivo?


  Na testiranje sam dobila nijansu Sparkle on, kao i jedan klasičan Mark Epic ruž u nijansi Red Extreme kako bih mogla da isprobam efekat transformer ruža. Možda na prvi pogled ne izgleda kao idealna kombinacija, ali tek kada je isprobate videćete da je vrlo interesantna i upečatljiva. Što se klasičnog Mark Epic ruža tiče odlične je pigmentacije i prekriva već u jednom sloju. Takođe je veoma postojan, što obično nije karakteristika ruževa ovog tipa. Nijansa je divna, prava crvena. Sada dolazi na red Transformer ruž. Kada ga nanesem preko ovog crvenog ruža, dobijem potpuno novu nijansu sa metalik finišom. Crvena i roze se potpuno stope u lepu pink nijansu, a šljokice zbog toga što reflektuju boju čas izgledaju roze, čas crveno. Sve u svemu, interesantna kombinacija. Što se tiče Transformera kada se koristi samostalno, boja nije previše intenzivna ali ima visoki sjaj, te više podseća na neki balzam za usne nego na karmin.


  Avon-ovi Transformer ruževi, kao i svi ruževi u stiku iz njihove kolekcije dolaze u plastičnim pakovanjima modernog dizajna, gde je poklopac prekriven Mark logo-om, i sadrže 3.6 gr proizvoda. Cena im je 399 RSD. Što se mene tiče ovo je odlična inovacija od Avon-a i planiram da isprobam i preostale dve nijanse transformera. 

Da li ste isprobale novi Mark Epic Transformer ruž iz Avon-a?
Kako se vama dopao?


Do narednog posta,
K.

5 comments:

 1. Baš su divne nijanse ruževa!!!

  ReplyDelete
 2. Mnogo mi se dopada ova crvena boja. Još uvek nisam probala njihove karmine, mada mi se čini da su jako dobri♥️♥️♥️

  ReplyDelete
 3. Tvoje slike na blogu su najfantastičnije od svih! Boja karmina gori!

  ReplyDelete
 4. Prelepe slike! Nisam imala prilike da isprobam Avon proizvode, nisu mi bas dostupni, ali bih svakako volela.

  ReplyDelete
 5. Mnogo mi se nijanse dopadaju! Ranije sam koristila njihove ruževe bili su super. 😌

  ReplyDelete

 
.. |