ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

August 9, 2018

OUTFIT: CVETNI KOMBINEZON I PLETENA TORBA

5 comments:
 

   Još jedna cvetna outfit priča na blogu! Ovoga puta u glavnoj ulozi je kombinezon sa sajta YOINS. Obožavam kombinezone, nisu najpraktičniji komad odeće ali su veoma udobni i stylish. Imam ih nekoliko od prošle sezone ali ove, uz svu ponudu na online sajtovima bukvalno nisam mogla naći nijedan da mi se dopada. Većina modela na koje sam naišla obično imaju ili dubok dekolte, ili su golih leđa, ili sa širokim 3/4 nogavicama i sl. Ništa od toga nije u mom fazonu, a da ne pričamo kako bi to meni mršavici stajalo. A baš sam planirala nabaviti neki cvetni kombinezon za leto. A onda sam na YOINS-u pronašla ovaj i oduševila se! Print, boje, model - sve mi se dopada! Poručila sam ga bez puno razmišljanja i jedva čekala da stigne. Budući da sam ranije sarađivala sa ovim sajtom imala sam velika očekivanja što se tiče kvaliteta, i zaista nemam nikakvih zamerki, materijal je odličan. 
  Pletene torbe su must-have ovog leta. Moram priznati da nisam bila oduševljena kada su se pojavile, ali što sam više nailazila na njih na instagramu to su mi se više dopadale i rešila sam da ispratim trend bar jednom ovakvom torbom, i to u crnoj boji jer mi je zgodnija za kombinovanje. Ovu torbu sam pronašla na sajtu TOSAVE. Nosim je često kada negde krenem, osim toga što je trendy vrlo je praktična i pokupi gotovo sve što mi je potrebno. 
  Što se tiče ostatka kombinacije tu su omiljene sandale sa sajta AMI CLUBWEAR i od detalja popularne srcaste naočare, takođe sa ovog sajta i minđuše sa ZAFUL-a. U nastavku posta očekuju vas fotografije, a ja čekam vaše komentare.


KOMBINEZON: YOINS // TORBA: TOSAVE // SANDALE: AMI CLUBWEAR //
NAOČARE: AMI CLUBWEAR // MINĐUŠE: ZAFUL

P.S. Uz code "BLOG15" možete ostvariti 15% popusta na kupovinu na sajtu YOINS.

fotografije: Miloš Mitić

5 comments:

 1. Predivna, i ti i cela kombinacija.
  Pletena torba mi se posebno dopada. <3

  ReplyDelete
 2. Torba je predobra, mnogo volim kada vidim i da ih naše devojke nose!
  Outfit post predobar, volim tvoje postove ovog tipa!

  ReplyDelete
 3. Prelep autfit, volim baš kombinezone, cvetni print, ali torba mi je hit!!!

  ReplyDelete
 4. Ceo outfit mi je predivan! 😍 Torba mi se posebno dopada! 😘 ❤️

  ReplyDelete
 5. Koliko su ti samo fantastične slike! Nisam kupovala ništa sa ovog sajta, ali kombinezon mi se veoma dopada, baš ću baciti pogled!

  ReplyDelete

 
.. |