ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

September 25, 2018

NOVA AVON MARK BIG & EXTREME MASKARA

No comments:
 

  Avon je nedavno u svoju ponudu uvrstio novu maskaru iz linije Mark a pod nazivom Big & Extreme. Maskara je privukla veliku pažnju na instagramu zahvaljujući sjajnom timu iz marketinške agencije Olaf & McAteer koji je i ovoga puta svojim originalnim pakovanjem PR paketa oduševio nas instagram dive, kako nas oni zovu. Oduševljenje se svakako nije završilo na zanimljivom pakovanju u kom smo dobile ovaj proizvod. Sama maskara je sve zaintrigirala svojom inovativnom formulom i neobičnom četkicom kao i onim što obećava, a to je efekat izduženih trepavica kao iz salona. 
  Big & Extreme maskara obećava ekstremnu dužinu i volumen. Njena Elasto-Volumeric - elastična formula omogućava i do 2x izduženije trepavice od tradicionalne formule za duge trepavice. A to postiže zahvaljujući Lash Extender četkici sa kratkim i dugim vlaknima koja dosežu i do najkraćih trepavica i izdužuju ih. A pored nijanse Blackest Black o kojoj danas govorimo, ova maskara je dostupna i u Brown Black i Navy varijanti. Promotivna cena maskare je 499 RSD dok će njena standardna cena biti 1.010 RSD. Dostupna je u aktuelnoj brošuri kao i online na Avon-ovom sajtu (LINK).
  Od kako sam je dobila gotovo svakodnevno koristim ovu maskaru i zaista sam zadovoljna efektom koji pruža. Dopire do svake dlačice, pa i onih najkraćih, obavija ih i maksimalno izdužuje, a boja je intenzivna crna. Trepavice izgledaju duže i punije, ne stvara grudvice i ne preslikava se. Ukoliko volite dramatičan izgled trepavica ne propustite da nabavite ovu maskaru.
 

Da li ste već nabavile ovu maskaru? Kakvi su vaši utisci?
Da li koristite neke druge maskare od Avon-a?


Do narednog posta,
K.

No comments:

Post a Comment

 
.. |