ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

November 6, 2018

YOSKINE - NOVI BREND NA NAŠEM TRŽIŠTU // UTISCI O YOSKINE ASAYAKE PURE PROIZVODIMA ZA ČIŠĆENJE LICA

3 comments:
 
 
  Veliko mi je zadovoljstvo da u današnjem postu na blogu mogu da vam predstavim nešto novo na našem tržištu. U pitanju je poljski kozmetički brend YOSKINE, čiji su proizvodi izrađeni po japanskoj recepturi, u saradnji sa Rohto Pharmaceuticals Group laboratorijama, iz kojih nam stižu i proizvodi brenda Hada Labo Tokyo, sa kojim ste, verujem, već upoznati. Uvoznik Yoskine proizvoda za Srbiju (kao i za Hada Labo, ali i brendove Perfecta, Byphasse i dr.) jeste Magic Beauty. Yoskine proizvode možete naći u prodajnim objektima DM drogerie. U proteklih desetak dana testirala sam dva proizvoda brenda Yoskine - proizvode za čišćenje lica iz linije Asayake Pure. No, pre nego sa vama podelim utiske o njima, želela bih da vas bliže upoznam sa filozofijom ovog brenda i ovom linijom proizvoda. 

  U izradi svojih proizvoda Yoskine koristi IN-YO tehnologiju. Šta je IN-YO tehnologija? IN-YO je japanski naziv za kineski YIN i YANG, dve suprotne ali komplementarne sile koje obezbeđuju konstantan protok energije i harmoniju u prirodi. Sada ćemo videti kako izgleda kada se ovaj filozofski koncept primeni u sferi proizvodnje kozmetike. IN-YO tehnologija predstavlja najsavremeniji pristup nezi kože i deluje na dva nivoa:

  IN'DETOX tehnologija sa čistim α-glucan-om oslobađa ćelije kože toksina i nečistoća. Tako prečišćene ćelije mogu efikasnije da apsorbuju hranjive sastojke.   

 YO'ACTIVE šalje aktivne hranljive sastojke direktno u epiderm i osigurava intenzivan podmlađujući efekat.

  U pitanju je, dakle, revolucionarni spoj detoksifikacije ćelija i napredne podmlađujuće nege kože. Balans i harmonija za istinsku lepotu! Yoskine u svojoj ponudi ima više linija proizvoda, a ona o kojoj će danas biti reči jeste linija proizvoda za čišćenje lica ASAYAKE PURE, što na japanskom znači jutarnji sjaj. Prema Yin-Yang filozofiji čišćenje lica predstavlja najvažniji segment negovanja kože. Važni su i ostali koraci u nezi, ali samo ako je koža dobro očišćena može primiti negujuće sastojke iz proizvoda koje smo naneli.  Iz Asayake Pure linije na testiranje sam dobila dva proizvoda: micelarnu vodu i gel za umivanje. U nastavku posta pročitajte kako su se ovi proizvodi pokazali u mom iskustvu.


    YOSKINE ASAYAKE PURE DUO HYALURON MICELARNA VODA - IN Detox tehnologija sa čistim α-glucan-om čisti kožu i priprema je da primi nove sastojke. Efikasno uklanja šminku i sve druge nečistoće. Aktivna hijaluronska kiselina niske molekularne težine i YO Hyaluron intenzivno hidriraju i zaglađuju kožu. To je ono što proizvođač kaže o ovoj micelarnoj vodi, kao i to da ostavlja osećaj svežine i da umanjuje iritacije. Micelarna voda koju koristim mesecima i za koju sam bila sigurna da joj nema zamene je upravo dobila ozbiljnu konkurenciju. Ljubav na prvo korišćenje, ova micelrna voda je zaista odlična! Dolazi u plastičnom pakovanju sa pumpicom i sadrži 200ml. Miriše prijatno i nežno, vrlo je blaga na licu, nema nikakvog peckanja ili bilo kakvih iritacija, ali više nego efikasno uklanja sve nečistoće i šminku, čak i onu najuporniju i vodootpornu u samo par poteza. Ne ostavlja lepljiv film na koži, a koža je nakon upotrebe hidrirana i meka, i što je najbitnije očišćena i spremna za dalje korake u nezi.


    YOSKINE ASAYAKE PURE DETOX GEL ZA UMIVANJE SA JAPANSKIM ALGAMAYoskine Asayake Pure gel za umivanje čini kompleks sačinjen od japanske Wakame alge, bogate fukoidanom, te dubinski čisti pore, i makro hijalurona koji hidrira i regeneriše. Ovaj proizvod obećava čišćenje bez isušivanja i osećaj svežine nakon upotrebe. Dolazi u plastičnom pakovanju sa pumpicom, koja omogućava lako doziranje proizvoda. Pakovanje sadrži 200ml proizvoda. Sam proizvod je providan, zelenkaste boje, prijatnog i svežeg mirisa. U dodiru sa vodom pravi laganu penu, vrlo je prijatan na licu, ni malo agresivan, i za vreme umivanja zaista imate osećaj dubinskog čišćenja. Za razliku od drugih umivalica ovog tipa ova ne isušuje kožu, što je meni vrlo važno s obzirom na to da imam suvu kožu lica, dodatno isušivanje mi nikako ne bi bilo potrebno. Nakon umivanja ovim gelom koža je hidrirana, nežna i meka na dodir i lice izgleda čisto i sveže. Odavno nisam koristila gelove za umivanje, poslednjih meseci koristila sam neke drige vrste umivalaca. Ovaj gel me je zaista prijatno iznenadio, mada nisam očekivala ništa manje jer je reč o formulicaji koja nam dolazi iz Rohto laboratorija. Yoskine Asayake Pure detox gel za umivanje je postao deo moje svakodnevne kako jutarnje tako i večernje rutine nege kože lica i zaista mi prija.Regularna cena Yoskine micelarne vode i gela za umivanje je 1100 RSD,
 a trenutno su na sniženju od 20%  u DM-u, što znači da svaki od ovih proizvoda
možete kupiti za oko 900 RSD.


Da li ste već isprobale nešto od brenda Yoskine?
Šta mislite o ovakvom pristupu nezi kože?

Pozdrav do narednog posta,
K.

3 comments:

 1. These products look so wonderful! Hope you are having a great week :)
  the-creationofbeauty.blogspot.com

  ReplyDelete
 2. Videla sam ih u DM-u i baš mi sada tvoja recenzija pomaže da znam više, i naravno zelim da ih isprobam i ja!! <3

  ReplyDelete
 3. Nice product and features well explained. Thinking of buying.

  ReplyDelete

 
.. |