ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

December 27, 2018

NOVO IZ ORIFLAME-A: GIORDANI GOLD MASTER CREATION RUŽEVI ZA USNE

No comments:
 

   Ukoliko me pratite na instagramu (@katymage) krajem prošlog meseca na mojim instagram pričama mogli ste videti unboxing sjajnog PR paketa koji sam dobila od Oriflame-a. Dobila sam prelep kofer za šminku i pregršt Giordani Gold proizvoda među kojima su se našli i najnoviji proizvodi iz MasterCreation linije. Ono što mi je privuklo najviše pažnje i šta sam najpre isprobala, i o čemu vam pišem u dašanjem postu jesu novi MasterCreation ruževi za usne. Najnoviji ruževi iz Giordani Gold kolekcije jesu ruževi kremaste teksture, kreirani s klinički dokazanim tehnologijama za podmlađivanje koje usne čine vitalnijim i ističu njihov fini oblik. Ovi ruževi osnaženi su esencijom protiv starenja koja hidrira vaše usne i pruža im puniji i svež izgled.
   MasterCreation ruževi su dostupni u deset raskošnih nijansi a ja sam imala prilike da isprobam tri i to: Regal Amber, Rich Burgundy i Currant Red. Sve tri nijanse su zaista lepe, ali kao favorit izdvojila se nijansa Rich Burgundy. Sve tri nijanse imaju odličnu pigmentaciju. Potpuna pokrivenost i puna, bogata boja postiže se već prvim slojem. Ono što mi se dopada kod ovih ruževa je to što ne zahtevaju preteranu preciznost pri nanošenju. Kada se nanese može se malo utrljati jagodicom prsta kako bi se dobio prirodniji izgled ivice usana. Veoma su prijatni i lagani na usnama, i zaista imate osećaj da su vaše usne hidrirane. Kod ovih ruževa me je posebno iznenadilo to što su prilično postojani, a to obično nije jača strana kremastih ruževa. Dugo traju na usnama, a čak i nakon kafe se neće drastično promeniti jer blede postepeno i ravnomerno.
   


   Kao neko ko nije fan kremastih ruževa i isključivo koristi mat karmine prijatno sam iznenađena ovim ruževima iz Oriflame-a. I za kraj moram da istaknem i svoje oduševljenje ambalažom u kojoj MasterCreation ruževi dolaze, a to su luksuzna pakovanja u boji zlata od čvrste, kvalitetne plastike. Osim na pakovanju logo je utisnut i u sam karmin što čini da izgleda još zanimljivije. Kao i svi proizvodi iz Giordani Gold kolekcije i ovi ruževi dolaze u prepoznatljivim crnim kartonskim kutijicama.

Regal Amber

Rich Burgundy

Currant Red

  Generalno, zadovoljna sam ovim ruževima, a jedva čekam da vam prenesem utiske i o ostalim Giordani Gold proizvodima koje sam testirala u proteklih mesec dana.


Da i ste već isprobale neku od nijansi novih Giordani Gold 
MasterCreation ruževa iz Oriflame-a?
Da li koristite Oriflame šminku i koji su vaši omiljeni proizvodi?


Do narednog posta,
K.

No comments:

Post a Comment

 
.. |