ABOUT |  PRESS  |  CONTACT                                                                                                                                   

May 19, 2019

GOLDEN ROSE KARAVAN U NIŠU

1 comment:
 

  Golden Rose karavan lepote krenuo je na novo proputovanje po Srbiji! U periodu od 03. maja do 30. juna posetiće više od 50 lokacija širom zemlje. U Golden Rose karavanu očekuje vas širok asortiman proizvoda, profesionalni šminkeri uz mogućnost besplatnog šminkanja, ljubazne promoterke, razne aktivacije kao i pokloni uz kupovinu. 

  U četvrtak, 16. maja, GR karavan je posetio Niš. Iako u Nišu postoje objekti koji prodaju njihovu šminku, asortiman je često ograničen, te je ovo bila idealna prilika da ljubitelji ovog brenda pronađu proizvode ili nijanse kojih nema u lokalnim drogerijama i parfimerijama, i to po povoljnijim cenama. 

  U nastavku posta pogledajte šta sam zabeležila prilikom posete GR karavanu, kao i šta sam to lepo pronašla za sebe u njihovom asortimanu.


  Nišlijke, ukoliko ste zbog lošeg vremena propustile priliku da posetite GR karavan, ne brinite i u svoje rokovnike zapišite 28. jun jer je za tada zakazano novo druženje sa ovim brendom u Nišu. Što se ostalih gradova tiče, kretanje karavana možete pratiti na:Podsećam vas na poklone koje možete dobiti uz kupovinu:

Uz kupovinu 2 proizvoda dobijate:
✅ GR VELVET MATTE LIPSTICK

Uz kupovinu 3 proizvoda dobijate:
✅ GR MONO EYESHADOW

Uz kupovinu 4 proizvoda dobijate:
✅ GR VELVET MATTE LIPSTICK
✅ GR MONO EYESHADOW
✅ GR MASKU ZA LICE


Hvala Golden Rose-u timu na divnom druženju i poklonima!fotografije: Miloš Mitić

1 comment:

 
.. |